IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

rv 35+2!Lauantai 09.07.2011 12:01

Noku tän toisen murusen odotus on mennyt jo viikoille 35+2 niin pitäähän mut yks blogi päivitys tästäkin tehdä ;) Viel ois n. kk mahollisesti odotust jäljel, jos tää syntys samoilla viikoil kuin veljensä ni oisin ihan tyytyväinen, ja ne viikot ois heinäkuun vika päivänä! :-) Ens viikon lopul lähetää pienelle kesäloma reissulle tampere-valkeakoski akselille. Silloin ois rv 37, mut eiköhän sitä jaksa shoppailla ja kierrellä ku viel ainaki jaksaa tosi hyvin lenkkeillä jne.

Eli raskaus on sujunut sillain tosi kivasti ja huomaamatta, eikä oo kaikkien varoitteluista huolimatta helle aiheuttanu turvotuksia:D Kesä on parasta ja helteet! NAUTIN :>

Jimistähän mulle paukku tota painoo ihan hyvin, se reilu 17 kg raskausaikana:--DD Noo onneks ne kerkes melkee lähtee tos ennenkuin aloin tätä murusta odottamaan, ekan kerran raskauduin ku Jimi oli jtn 4kk mutta se meni kesken, ja nyt tätä murua aloin odottamaan kun Jimi oli n. 6kk, mutta siinä välissä ilman että edes yritin mitään kilojen lähtemisen eteen ni johonki niitä aina hävisi :-)
Nyt tästä raskaudesta tullu tähän mennes rv 35+2 painoo 4,9 kg, ei tarvi kauheena enään tulla, tos rv 33 vauvan painoarvio oli n. 2kg. Ja on lupailtu suht simpsakkaa tulokasta, niinkuin veljensäkin oli, 2920g ja 48 cm.

Ainut asia mikä ressaa tässä raskaudessa, on vauvan perätila..ja se on ollut jo pitkään, tässä on oltu siis kusisukassa jo varmaan se 10 viikkoa..Toivottavasti ne saa äippäpolilla tän käännettyä ja pääsee synnyttää normaalisti alakautta, jos ei saada käännettyy tätä eikä tämä käänny niin en kyl sit tiiä..Sectio ois viimenen vaihtoehto! Ihan jo ku on tuo Jimikin kotona hoidettavana niin asettaa tiettyjä hankaluuksia ihan normi pyllynpesut ja syöttikseen nostelut jne..
No toivon että tämä kääntyy viel raivotarjontaan ja kaikki sujuukin hyvin :)
Viikonloppuja! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.