IRC-Galleria

04.04.07 20:33 <Unreal_> Olet myös vääräuskoinen jääkiekon suhteen, Jokerit. Miesmakusi on valtavirtaa (kuka nyt ei scofieldii haluaisi?) Musiikkimakusi on hienostunutta, maku kohdillaa, korvasi ovat tottuneet vaatimaan parasta. Tykkäät myös ottaa alkoholipitoista juomaa enemmän kuin tarpeeksi. Tulevaisuutesi viiden lapsen yh-äitinä on hyvinki mahdollinen. Lisäksi sinussa on paparazzin vikaa, niin komeita kuvia olet onnistunut nappaamaan. Perhetaustasi on kunnossa, isäsi ylinopeussakkoja ja hevinpaukutusta lukuunottamatta.

04.04.07 20:37 <Unreal_> Lisäksi CS:n pelaaminen on tuhonnut aivosolujasi, loputon dataaminen ja miehen etsiminen chateista on epäonnistunut, kokeile kirjepalstaa. Ehkä olet hieman väritön persoona, kun istut päivät pitkät koneella ja keräilet postimerkkejä. Ulospäin suuntaimisesi on täysin feikattua, olet oikeasti itsemurhan partaalla oleva angstaajatyttö, elämä mennyt kädelleen. MIKSI? Saat 5 lämmintä ateriaa pöytään päivässä ja koulutustasosi Vilppulan ammattikorkeakoulussa on loistava. Toivottavasti haudankaivajan

04.04.07 20:39 <Unreal_> hommat innostavat sinua tulevaisuudessakin huippusuorituksiin, kunhan valmistut kuuden vuoden kuluttua ammattiin. Raskautesi on neljännellä kuulla ja etenee hyvin, lapsen isä cs_sam on yhtä iloinen uutisesta kuin sinä, toivotaan, että lapsella on enemmän isän kuin äidin näköä, sen verran komea uros tuo sami on. Onnea ja menestystä urallesi ja elämällesi! Kiitän.

kiitän <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.