IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

miksuh

miksuh

Mika Hanhijärvi

Kallio Kukkii 16.5.2009Maanantai 01.06.2009 04:45

Tulipa tuossa käytyä ekaa kertaa tänä keväänä ulkoilmakonsertissa :) No en mä siellä kyllä kovin kauan ehtinyt olla, eli ehkä tätä ei vielä voi laskea konserttiputken avaukseksi :)

Menin lauantaina kahden aikaan päivällä saunomaan kaverille Helsingin Kallioon. Jo Sörkän metroasemalta ulos tullessani kuuntelin, että mitähän täällä on oikeen tekeillä. siinä metroaseman vieressä oli kyllä jotain katusoittajia ämyriensä kanssa, mutta jostain kuului vielä kovaäänisempää mekkalaa. En siten lähtenyt siinä tutkimaan asiaa, kun piti sinne saunaan mennä.

Alkuillasta kotiin lähtiessäni kuuntelin, että vieläkin jossain soitetaan. Kun mulla ei ollut mikään hirveä kiire kotiin, niin lähdin tutkimaan asiaa. Ja selvisihän se musan lähde. Dallape puistossa oli Kallio Kukkii festivaalin lava ja siellä jokin bändi soitti bluesia. Kun kelikin oli niin hyvä, niin jäin sitten istuskelemaan nurtsille ja kuuntelemaan bändiä. Olisinkohan mä siinä ehtinyt vajaan tunnin istuskella kun soitto lavalla loppui siltä iltaa. Viereisellä lavalla tosin alotti sitten joku poppoo soittamaan jotain humppaa ja siellä alko porukka tanssia, siinä vaiheesa päätin että okei, nyt vois lähteä kotiin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.