IRC-Galleria

millaaaaaa-

millaaaaaa-

seurailkaaa instagramisa milllaaaw

[Ei aihetta]Maanantai 16.05.2011 19:30

Playmaker, joka pystyi jo 17-vuotiaana pelaamaan SM-liigaa yhtä vaivattomasti kuin kotipihallaan. Siirtyi viime kaudella IFK:hon suuren kohun saattelemana ja pelasi upean tulokaskauden, jonka meriitit ovat vertaansa vailla. Runkosarjassa syntyi tehot 43 ottelussa tehot 13+27. Marraskuinen nivusvaiva sotki hieman huikeaa tulokaskautta, mutta oli jälleen keväällä täydessä iskussa.

MG pelasi kauden aikana kolmessa eri maajoukkueessa; U20 MM-kisat, U18 MM-kisat sekä muutaman Euro Hockey Tour -ottelun. Suomi-Venäjä -ottelun ratkaissut rangaistuslaukaus oli klassikko jo syntyessään ja sitä ovat monet pikkupojat harjoitelleet siitä lähtien. Granlund palkittiin kauden päätteeksi SM-liigassa Vuoden tulokkaana, Vuoden herrasmiespelaajana sekä Suomen Urheilugaalassa Vuoden nuorena urheilijana. Johdatti joukkueensa myös pronssille U-18 MM-kisoissa. Kesäkuussa Minnesota Wild varasi Granlundin ensimmäisellä kierroksella varausnumerolla 9.

Tällä kaudella keskushyökkääjänä laidoillaan Ville Peltonen ja Juha-Pekka Haataja. Peltosen oppipoikana MG saa korvaamatonta tietoa ja ymmärrystä pelistä, mistä on hyötyä uran kehitykselle vielä pitkään.

Haastetta arkeen tuo myös koulunkäyminen Mäkelänrinteen lukiossa. Mikäli vapaa-aikaa liikenee, vietetään se kavereiden kanssa leffojen parissa.
MIKAEL GRANLUND<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.