IRC-Galleria

Mrs. Brown (Lumene)Tiistai 14.09.2010 21:20


aivan oikein. ylioppilaskirjoitukset lähenevät alati, minkä takia meidän vessaa koristaa parvi sydämiä, täynnä ruotsin prepositioverbejä (mitä?). olen siis melkoisessa mylläkässä tällä hetkellä, mutta! enpä pääse tylsistymään ;)
tänään onkin ohjelmassa vähän meikkejä. youtubesta nimittäin löytyy ihan sikana aivan järjettömän ihania meikkiopetus "make up tutorial" -videoita. kannattaa käydä katsomassa! itselläni on tässä Ashley Olsenin meikkityyliin perustuva meikki :) tässä sen osoite. http://www.youtube.com/watch?v=Sw795qOKm2Y


tässä kuvassa poseeraavat meikit (tehtävä: etsi kuvasta...) löytyy tästä! laitan tähän nimetkin, mikä mahdollisesti helpottaa meikkimetsästystä kaupassa.
* Mineral Powder - puuteri
* Cover Pencil - peitekynä (voi kun se on pikkuruinen!)
* Mineral Bronce&Blush, 11 Peachy - poskipuna&aurinkopuuteri
* Shine&Redness Eliminator - kiillon ja punaisuuden häivyttäjä
* Trio Eyeshadow, 2 Beauty - luomiväri
* Eye makeup Pencil, 11 Brown - meikkikynä
* Lash Extending Mascara
* Smile Booster, 4 Satin Coral - huulipuna

tämä mahdollisesti saattaa pistää jotakuta silmään. ja ei, sen tarkoitus ei ole saada näyttämään nassuasi alienin naamalta. katsokaahan, vihreä on punaisen vastaväri. ja miettikääpä, missä on punaista? no, naamassa. ainakin useimmilla. kun vihreää (joka siis edelleen on sen punaisen vastaväri) laitetaan kasvojen punoittaviin kohtiin, punotus häipyy! itse laitan tätä poskille nenän viereen ja ohimoille, mahdollisesti myös otsalle. huom! yliannostus saattaa aiheuttaa lievän alien-vaikutelman!
oon aivan ihastunut tähän biisiin! ♥ voisin kuunnella sitä aina ja aina. Loonan hiukset ovat kaikenlisäksi täy-del-li-set!
~Millabella

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.