IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.10.2008 00:08

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. en oo enää väleissä sun kanssa ja harmittaa. miks meijän piti pilata se kaikki hyvä sellasella paskalla, minkä ois ihan hyvin voinu jättää tekemättä. pelkään etten tuu olemaan sun kanssa enää koskaan sellanen kaveri, mitä joskus oltiin. olit aina päivän pelastaja, jos kaikki muu meni vituiksi. sun kanssa oli kiva puhua mistä vaan, vaikka jouduttiinki näkeen salaa tiettyjen tyyppien takia. olet mahtava ihminen ja toivon sulle vaan hyvää. haluaisin niin että voitais olla taas kavereita kun hankaloittavat tekijätkin ovat poistuneet, mutta ymmärrän ettet. kiitos kuitenkin kaikesta.

2. oot tärkee ja oon niin ilonen mun valinnoista ku saan taas nähdä sua ilman salailua. me tutustuttiin tosi hassulla tavalla ja alaku oli mitä oli, mutta oli se kaikki ehkä sen arvostaki. sulle voi puhua aina ku surettaa ja runoilla ja sä ymmärrät. oot yks mun tärkeimmistä ystävistä nyt. "sun sydän on empatiaa täynnä ja sä osaat sitä käyttää.." oon runoillu sulle varmaan enemmän ku kellekkään ikinä : D seura tekee kaltasekseen.

3. oon paras bailukaveri. ootan niin et päästään baareileen yhessä. sun kanssa voi puhua paskaa ja juoruilla ja aina on kivvaa.

4. vaikka asut liian kaukana, eikä me enää pietä yhteyttä tarpeeks usein, oot silti tärkein mulle. ollaan oltu kavereita niin kauan, ettei pitkänkään tauon jälkeen ole vaikevautunutta olla sun kanssa. sun kanssa on ihan mahtava bailata, kun sille päälle satut. harmi vaan sun bileet loppuu mulle vähän turhan lyhyeen :'D oot aina ollu mun puolella, kun on ollu vaikeaa ja tukenu. oon kertonu sulle varmaan enemmän ku kellekään itestäni.

5. oot ihan mahtava tyyppi. tutustuin suhun kunnolla vasta, vaikka oon "aina" tienny sut. en tosiaan tiiä miten oon voinu olla niin sokea. oot tärkein ja se pelottaa ihan vitusti, sattuu sydämeen ja riistää multa pian hengen.

6. meillä on ollu vaikeaa, mut ollaan aina selvitty kaikesta. ei meidän ystävyys oo ehkä enää samanlaista, kuin se joskus oli. vaikeudet jättää jäljen mihin vaan. mutta oon onnellinen, että ollaan näin läheisiä taas. meillä on ollu kausia, ettei olla nähty eikä oltu missään tekemisissä syystä tai ilman syytä, mutta aina ollaan palattu yhteen. ihaninta on muistella aikoja, kun oltiin pieniä ja keksittiin kaikkea niin mahtavaa.

7. oon sulle niin monta anteeksipyyntöä velkaa, etten osaa edes laskea, mutta viimeiset sanat on nyt sanottu ja toivon, että voidaan jatkaa ystävinä vielä joskus.

8. ei olla oikeen ikinä tultu toimeen. no ei se mua sinänsä haittaa, mut ois ihan kiva, vaikka tiiätkin musta tiettyjen ihmisten ansiosta paljon, niin pitäisit sen pääs kiinni niistä. mun elämä on kuitenkin mun ja sulla on omas. kiitoos.

9. oot vaikuttanu muhun ja mun elämään ehkä eniten ikinä. meidän menneisyys on antanut ja ottanut multa niin paljon, että se tuntuu mussa läpi elämän. se on hyvä ja huono, mutten kadu mitään. toivon sulle parasta ja tuun aina ajattelemaan susta hyvää. oot mitä oot, mutta mulle merkittet aina jotain. lopulta huonot puolet unohtuu ja muistoissa on vaan ne hyvät asiat. kiitos ei riitä.

10. vihaan sun nipotusta. koitat vaikuttaa mun elämään vähän liikaa. luennoit terveistä elämäntavoista ja patistat mua lenkkeilemään ja oot vähän turhan huolissaan musta. tuntuu että koitat saaha mua kaltasekses, mutta anteeksi, mulla on oma tie ja elän just sillä tavalla ku tuntuu parhaalta. mun mielestä tää on ihan riittävän hyvä tapa. en oo perfektionisti, niin ku sä välillä, enkä halua. ottaisit välillä vähän rennommin. tottakai välitän susta ja rakastan, sitä en kiellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.