IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Rakas päiväkirja vol.2Maanantai 28.12.2009 03:10

suoraansanottuna kaggaa.


Kello: 23.10

Mut hyljättiin julmasti Facebookkiin. Täällä sitä sitten odotellaan että mulla viitsittäisiin vastata. Oikeesti muahan ei kiinnosta yhtään, että vastataanko mulle vai ei, katselen tässä vain rattoisasti ystävieni kuvia.

Kello 23.11

CAMOON!! MIKÄ V*ITTU KESTÄÄ NOIN KAUAN:: OIKEESTI HAJOA VESSA/SAUNA/RUUANHAKU/NENÄNNIISTÄMIS/KITARANVIRITTELY/KUULOKKEIDEN ETSIMIS REISSUUS!!!!!!!

Kello 23. 14

Oikeesti tsiisus vihaan facebookia aina välillä... nytkin kun painoin ihan mielissää sovellusta "THIS is why you are awesome :)" niin KYSEEssä onkin joku vitunpaska testi josta mun pitää kuvaaa katselemalla päätellä onko se:

1.Lamp
2. Bikini
3.I can`t tell

JA MUSTA SE NÄYTTÄÄ VAGINALTA

Kello 23:32

Kaikenkaikkista vitutusta ei yhtään vähennä se, että mun näppis kusee ihan totaalisesti. Annan esimerkin ilman että korjaan joka lauseen minkä tää heti kirjoitettuani vääntää viroksi :)

ppuilemaan ja heittää nää iiihan mitäsin tän ulos niin keväällä voi sitten eti koiran paskan keskeltö jumaltau
haan sattuu huvittäamaan,.vääntää täätä juttua.

jep.


23:52

Huomasin tänään että kun sataa lunta (joka kimaltelee), ja samalla katselee maassa olevaa lunta (joka kimaltelee) plus kävelee eteenpäin, niin tulee semmonen kolmiulotteinen fiilis niinku kävelis avaruudessa!!!

RAKASTAN kun jouluna saa niiiin hyvää (puuta) sienisalaattia<3

00:57

hmphh. adios amigos,meen näkeen unia siitä miten mulla ja jullella on yhteneväiset, tiimiväreillä somistetut peitot... kuten viime yönä olin jullelle kertonu. Säälin kaikkia jotka joutuu nukkumaan mun kanssa samassa huoneessa, en nukkuis itekkään ellei ois ihan pakko! :( vilpittömät anteeksipyyntöni!


yours sincerely, Milla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.