IRC-Galleria

ah, tätä datauksen riesaa ;pMaanantai 21.05.2007 01:34

googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 15 tulosta.näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.


1. Nina on ulkomaalaisperäinen naisen etunimi.

2. Näyttelijänä Nina on nähty mm. Helsingin kaupunginteatterin vauhdikkaan Grease-musikaalin Rizzona, Les Misérablesin Eponinena ja nostalgiahenkisessä Stand by Me -musiikkiesityksessä.

3. Nina on pomo, kyllä sen tästä muuton meiningistä huomaa.

4. Nina on onnellinen saadessaan tehdä työkseen asiaa, jota rakastaa ja jossa on mahdollisuus toteuttaa itseään.

5. Nina on onnellinen saadessaan tehdä työkseen asiaa, jota rakastaa ja jossa on mahdollisuus toteuttaa itseään.

6. Nina on myös kannustanut kummiluokkia tarkkailemaan luontoa omalla ajallaan ja pitämään koulussa yhteistä luontopäiväkirjaa.

7. Nina on ollut johtajan roolissa vastatessaan pienryhmistä erilaisten projektien aikana.

8. Nina on säästänyt pahan päivän varalle.

9. Nina on kehittynyt myös meikkaajana.

10. Nina on ilmeikäs, valovoimainen ja monipuolinen esiintyjä sekä kunnianhimoinen persoona, joka rakastaa showmaailman glitteriä ja glamouria.

11. Studiotaustoja Nina on laulanut yli 500 kappaleeseen, mm. Kirkalle, Aki Sirkesalolle, Jari Sillanpäälle, Arja Korisevalle, Geir Rönningille, Kari Tapiolle, Matille ja Tepolle, Einille, Meiju Suvakselle, Fredille, Pate Mustajärvelle jne.

12. Nina on kolmekymppinen naisihminen, joka teki vuodenvaihteessa suuren päätöksen toteuttaa suuren haaveensa: tänä keväänä hän ostaa ensimmäisen oman moottoripyörän

13. Nina on laajasti työskennellyt ulkomailla: vuonna 1996 vierailevana solistitanssijana Centro Pro Danzassa Havannassa Kuubassa; Intian Keralassa hän vieraili 1998; vuonna 2002 Nina tutustui Länsi-Afrikan Guineassa afrikkalaisen tanssin, rytmin ja musiikin traditioita.

14. Nina on varmasti yksi Suomen monipuolisimmista laulajattarista: hän aloitti uransa pop-duo Taikapeilissä, minkä jälkeen hän on työskennellyt mm. Adiemus Singersissä, useissa musikaaliproduktioissa ja jopa Idols-tuomarina!

15. Nina on ahkera aikidoleirikävijä.


tota noin.. toss ei kyll ollu mitään järkee..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.