IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Heissan..Maanantai 02.10.2006 22:33

Lisaa kuulumisia ameriikasta.

Viikonloppu on taas vierahtanyt jotenkin kummasti taas arjen puolelle. Ensi viikolla edessa ovat mid-termit... minun kohdallani se tietaa portfolioiden palauttamista ja modernin taiteen valikokeita. Eli taytyy opetella teoksia ja vuosilukuja ja taas lisaa teoksia ja vuosilukuja.

Onneksi valikokeita seuraa to+pe vapaata jotka yhdistettyna viikonloppuun tietaa 4 paivan pitkaa viikonloppua, ja suuntana on tuolloin Chicago. kylla luitte oikein olemme suuntaamassa Marian ja Seanin kanssa Chicagoon, jossa leikimme ahkerasti turisteja. Asustelemme pari paivaa naapurini Seanin kaverin luona : ) Ajomatka on reippaat 12 tuntia eli edessa on roadtrip..

Toissapaivana eli lauantaina lahdimme extempore reissulle Miamaan noin tunnin ajomatkan paahan jossa sijaitsee lahin Casino. Siella kavimme legendaarisen Lynyrd Skynyrd bandin konsertissa. Eli jos muistatte biisin sweet home alabama ne oli just ne tyypit... ja kivaa oli. Kamera tosin unohtui matkasta, mutta ehkapa viimein Chicagoon muistaisi ottaa sen kapistuksen mukaan.


howdy.... kirjoitellaan lisaa myohemmin!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.