IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

:)Sunnuntai 25.01.2009 17:10

Joo vois kirjottaa perjantaista ku heidi varmaa ainaki odottaa ;D
(En tosin muista mitä kaikkee mun piti kirjottaa :<)
Elikkä mentiin illalla Myrskylään Saminkans Jonin ja Heidin luokse. Pojat alko heti korjailee samin mönkijää ja mä menin heidinkans siivoilee talleja :D Ohhoh, must ei kyl ikin tulis maalaisemäntää vai mikä onkaa :D:D Oli kyl aika rankkaa ;) Sit lähettii välil suunnillee tunnin pituselle lenkille Heminkans ja oli muuten mukavaa kävellä mut mul oli lainas sellaset isot jäykät saappaat niin et jalkoi ei saanu taitettuu mitenkää :D Olipahan ainaki lämpimät.
Sit ku joskus päästii sisälle ni mentii datailee (Jonin sanoin: Dataamista äärirajoilla), mä nimittäin olin samin kannettaval Heidin vieres ku se oli niiden pöytäkoneella ja sit puhuttii toisillemme meses :DD Hahhah. No mut ensinnäki noiden siskot oli siin viereises huonees ni ei kaikkee voitu sanoo niiden kuullen ni siks esim puhuttii mesessä myös ;)
Datauksen jälkee lähtii hallille samin ja jonin luo ja sielt vastaan eräitä ihmisiä autotielle, mentii siihen hyppelee ja kuuntelee ratakireet corollaa jeej :D oli pilkko pimeetä, kello oli jotain.. 1-2?
Sit Ku ne tuli ni Heidi lähtiki melkee heti Lahtee :<
Mä menin sit hallille kattelee miten mönkijä edistyy. Tulihan siihen sika hienot valot, muuttu koko ilme ;D Olin siel jotain tunnin ja menin sit sisälle. Sit ku pojat tuli ni alettii melkee heti kattoo leffaa, jonka aikana kaikki nukahdettii kesken. Niinku aina Jonilla. :D
Aamul heräsin siin 11 aikaa, Sami heräs vast puol5 :D Siin välis sit datailin joninkans ja leikin vaapun ja laurinkans. Lauri on kyl niiiiiin ihana<3
Puol6:n aikaa lähettiiki sit Loviisaaan. <::

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.