IRC-Galleria

mimma\

mimma\

*** Elämässä on vain yksi onni: rakastaa ja tulla rakastetuksi. - George Sand - ***

Rakkaushoroskooppi:Vesimies Torstai 05.07.2007 22:58

Vesimiehenä olet syntynyt talven kylmimpänä aikana, jolloin valon määrä ja päivän pituus on jo kuitenkin selvästi kasvamassa. Se antaa toiveikkuutta ja heräämisen tunnetta, uusi kevät on jossain tuolla tulossa. Suuntaat katseesi usein kaukaisiin asioihin ja tulevaisuuteen, jonka hahmottelijana, profeettana tai ennakoijana sinussa on aineksia. Olet usein poissa aivan tavallisesta, arkisesta elämästä koska ajatuksesi ja visiosi vievät sinut moniin muihin ulottuvuuksiin. Kun tunteesi ovat hereillä, ne tiedostavat kumppanista mahdollisuudet tehdä hänen kanssaan yhteistyötä, jakaa tärkeitä asioita ja arvoja. Jos tämä taso puuttuu ja jäljellä on vain tunnetta tai intohimoa, voit kokea sen ahdistavana ja yksipuolisena. Etäisenä ja viileänä voit katsella itseäsi ja tarpeitasi hieman ulkopuolelta.

Pystyt ironisoimaan tunteita ja voit paeta niitä avoimesti älyllisiin harrastuksiin tai sosiaaliseen toimintaan luoden ystävyyssuhteita helpommin kuin pysyviä tunnesiteitä. Olet outo sekoitus etäistä, ironista ja älyllistä ihmistä ja porukoissa viihtyvää sosiaalista ihmistä, joka hallitsee suuret yleistykset ja linjanvedot elämässä, mutta joka parisuhteessa voi olla melko tottumaton tai korkeiden kynnyksien taakse vetäytyvä nainen tai mies. Tunteiden paljastaminen on sinulle heikkouden merkki tai tunnetaso ei yksinkertaisesti ole kovin syvä ihmissuhteissa. Sen sijaan avoin kumppanuusliitto sopii sinulle hyvin ja voit olla poikkeuksellisen omistautunut ja uskollinen onnistuneessa liitossa.

Ilman elementin ihmisenä rakkauden kokemus voi sekoittua toveruuteen ja älylliseen kumppanuuteen., joskus kokeilevuuteen ihmissuhteissa. Jos et voi ilmaista hyväntahtoisia ideaalejasi ulospäin, voit jäädä vaikeisiin tilanteisiin pystymättä sitoutumaan kehenkään toiseen yksilöön. Sinut voidaan kokea miehenä tai naisena, joka pidät toista jalkaa koko ajan oven raossa. Vapauden menetyksen tunne saattaa tehdä sinusta kyvyttömän antautumaan kokonaan toiselle ihmiselle. Keinosi paeta sitoumuksia voivat olla erikoiset, voit vain haihtua tai käyt perusteellisen periaatteittesi selvityksen avulla asiaan tai antaudut antoisaan ystävyyssuhteeseen entisen kumppanin kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.