IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.03.2009 01:45

1. Listaa asioita ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. yksi parhaista ystävistä, upea nainen ! hienoa seuraa ja mahtavia juttuja ! olet rakas <3

2. yksi parhaista ystävistä sinäkin ! kännissä luulet vaan olevasi todella mahtava ihminen , oikeasti olet typerä pienessä sievässä =) tiedät kyllä että tää on susta kun tämän luet :) oot rakas sinäkin ! <3

3. öö sukua olet sinä , ihana ihminen ja todella rakas ! olet myös hiukka temperamenttinen ja välillä myös ehkä vähän rasittava , mut pakkoha sua on jaksaa ! : D haleja !

4. hyvä ystävä , näemme liian harvoin vaan ;-Ss oli kiva tehä sulle kampaus wanhoihi ja olit sielä todella nättinä ! isorutistus ! <3

5. on ollut hieman sotkua nämä välit ja tuleehan noita olemaanki varmasti. uskotaan vaa siihe että tässä käy tai tulee käymään niinku kuuluu ! tärkeä ! <3

6. tuskin tulet tätä lukemaan vaikka sulla on kuvia täällä,mutta ymmärrettävästi ymmärretään molemmat varmasti ettet lue miun päiväkirjoja ! oot silti tärkeä ja sunkaa on kiva viettää aikaa vaikka sitä vietetäänki kahdestaan harvoin ! oon kumminki onnellinen sun puolesta ja toivon että sun elämä menis nytte jotenki järkevästi että sun ois hyvä olla noin !

7. tämä vähänen aika kun oon sut tuntenu on ollu mahtavaa aikaa ! sun kanssa on mahtava juoruta ja viettää aikaa ! oot sie silti vähä urpo , mutta huoli pois , mäkin olen!

8. oon tuntenu sut seiska luokasta lähtien , tienny vähä kauemmin .. oon siittä ilonen että meiä välit on edelleen hyvät vaikka ei enää samassa koulussa ollakkaa ja nähää turhan harvoin.. jokatapauksessa ja kaikesta huolimatta olet tyttö mulle todella tärkeä ! KERTAAKAAN EI OLLA TAPELTU. rakkauspakkaus ! <3

9. oot hyvä kuuntelemaan ja sutkin oon tuntenu pitkään. vaikutat ehkä monen mielestä homolta johtuen runsaasta nais seurasta ja siitä ku tytskyt sulle yleensä avautuu ,mut oot ihana !

10. tiiän varmaks että et tätä koskaan lue joten tällä ei ole yhtää mitää väliä .. Meil oli hyvä juttu silloin joskus. ajattelin että oot hieno ihminen,oot hiljaa jos niin lupaat , aattelin paljon muutaki , aattelin vaan hyvää .. mutta nyt ainakin tiedän, että sä et osaa otaa vastuuta teoistas etkä oo mitään noista. kiitän nyt kumminki että autoit mua pilaa kaiken, koitaha oppii elään niinku ite haluat , ei niinku joku haluaa .. pilaat oman elämäs iha ite,saat apuaki siihen.

11. yritäppähä löytää semmonen kultanen keskitie ja tulla toimee itteskaa , näin pärjäisit muidenki kaa !

12. Ennen oltiin jotai suurenmoista , nykyää ollaa tekemisissä muttei enää ku paita ja peppu :( mulla on iso ikävä sua ! toivotaan että joskus vielä koettais tuo sama ..

13. jospa yrittäisit tehä joskus niinku itelles on helpompaa nii loppuis varmaan tuo valehtelu myös .. harmi vaan että yrität kovasti väittää mulle semmosta minkä tiiän ettei oo totta. tunnen sut kyllä todella hyvin ! toisaalta onhan toi sit varmaan vaa hyvä asia,ehkä.pääsee ainaki eroon..

14. :D ihmettelen kyllä suuresti sun hyviä juttuja ? ei ne välttämättä aina ole sitä niinku näytät luulevan.

15. oot hieno mies ja todella hyvä ystävä !

16. oot ihme lehmä , ihmettelen miten kukaan sua kattoo ? kova vinkumaan josset muuta osaa ja pitää kulissii yllä : D GOGO ! todella kiero nainen , hankippa vaikka elämä =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.