IRC-Galleria

TENUANGGGSSSTTMaanantai 21.05.2007 18:48

Entä sitten kun ei nukuta yhtään? Yöt ovat kylmempiä kuin pari kuukautta sitten

Mitä ajattelen nyt? En ainakaan sinua. Huomaatko alan oppimaan valehtelemaan
melkein yhtä taitavasti kuin sinä, kuitenkin samalla antaen mahdollisuuden totuuteen. Lukiessasi tämän tiedät siis että ajattelen sinua, mutta voitko olla varma että puhun juuri nyt sinusta? Entä jos puhunkin siitä viime vuoden kesän miehestä,jota sä et enää olekkaan. Uskallanko enää antaa enempää viitteitä tähän ketä ajattelen ?

Ajatus kuitenkin. Ei sen suurempi, josta voisi kehkeytyä sen enempää ei edes suunnitelmaa tai unelmaa. Entä jos ajatukseni on unelma menneestä? Se kun en kuitenkaan unelmoi come backistä vaan ehkä tietystä tunteesta, hajusta, kosketuksesta, äänestä tai vaikkapa jostakin kokonaisuudesta, mikä jäi menneeseen. Ehkä se ylirräisi kaikkien odotukset siitä mitä nyt ajattelen. Voisi ehkä yllättääkin jollakin tavalla.

Kaikki kun ei kulje enää sillä samalla kaavalla eikä looginen ajattelu tällä kertaa auta ratkaisemaan ajatuksiani. Usein silti sanotaan, että matematiikkaa tarvitaan kaikessa, kun matikan tunnilla laskijat marisevat yli kymmenen tehtävän kotiläksyä. Jopa rakkaudessa tarvitaan matematiikkaa. Lasku säännöt ja kaavat on siis hyvä muistaa, mikäli tahtoo pärjätä matikan kokeissa mutta kuin myös rakkaudessakin. Esimerkiksi, jos mies ei vastaa puhelimeen yli kahteen päivään ja plussaa siihen ettei hän myöskään ilmoita sinulle syytä, ne yhteen laskettuina saat että häntä ei kiinnosta enää.

Takerrun tähän. Pitääkö "jättämiseen" olla aina syy? Eikö riitä että hiljaa poistuu toisen elämästä? Vaaditaanko kaikkeen aina jokin syy? Valitettavasti kyllä vaaditaan. Esimerkiksi, jos kolaroit autoa tarvitaan ensin syy, miksi niin tapahtui ja etsitään sen syyn tekijä eli syyllinen tai jos olet myöhässä tapaamisesta sinun on hyvä kertoa syy myöhästymisellesi samalla näin kunnioittaen toista ja hänen kärsivällisyyttä kun hän jaksoi odottaa sinua. Mutta syy rakkaudelle? Mitä tapahtuu juuri silloin kun kaksi ihmistä tajuaa ettei voi olla hetkeäkään erossa toisesta ja on palava halu nähdä se toinen kokoajan lähellä? Voidaan syyttää mielihyvää ja välittämistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.