IRC-Galleria

Jeah.Torstai 16.10.2008 15:50

Pitäs siivoo mut ei jaksa. pitäs laittaa ruokaa mut ei jaksa sitäkään... muhahaa.. oonks mie pikkasen laiskuus.. ku ei jaksa. tänään sai taas tylsistyy pari tuntii terveysasemalla, plaah. No huomenna taas töihin..jiuhuu.

Seuraaval viikol onki sit hiukka vähemmin töitä ni ehitää touhkaa se poitsun kaa jotain.. ehkä meille on myös iloa tuosta PS3.. tai ainakin mulle. Singstaaria pannaan menee ja illalla toivottavasti guitarherooota...kait. Jeh.

Tallinaankin oli päiväreissu suunnitelmissa tässä joskus mut mun ilmas liput on hukassa.. yhyyyy. No eihän me matkat mitään juuri maksa..mut yhyy silti. ois ollu niin kiwaaa mennä päiväks ulukomaille... hehe. toisi ulkomaa toi napuri tallinna tossa onkin. Noh katsotaan jos ne tuolta kaapin syövereistä löytyis.

Koiraakin ollaan tässä meille etsiskelty ja suunniteltu.. elikkä eiköhän sellanen pikkuhurmuri meitä tässä tän talven aikana olmesty tänne sitten ilostuttamaan..hope so hurmuri löytää tiensä kotiin =D
Muuttokin ois varmaan "taas" eessä... murrr... ihan jees mut ei niin kuitenkaan kun se itse muuttaminen on niin hemmetin pyylyä hommaa et ohhohoh. Noo saa nyt kattoo kuhan se joku kiwa meijän koti eka ilmestys...

Töissäkin menee ihan kiwasti "paria pikku juttua =D(lue tuhatta) " lukuunottamatta..ha-ha-ha!
mut kyl se siit... mä tiedän et se siit...kyl se osuu viel sinne minne pitääkin.

joo no jos mä nyt sitten tästä vihdoin ja viimein nostasin ahterini ylös ja alkasin siivoomaan (EEEEIIIIII)... =D Moikka moi. ollaan yhteyksis.. kyl te kavelit ootte ihanii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.