IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

voe elämä nää ei lopu koskaan :DDKeskiviikko 08.02.2006 10:16

Haaste (AAAARGH)

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan Viisi Omituista Tapaani/Piirrettäni. Tämän Jälkeen Valitsen Seuraavat Viisi Ihmistä, Jotka Haastan Tekemään Saman Perästä (Paljastamaan Viisi Outoa Tapaansa Omaan Päiväkirjaansa). Heidän Tulee Myös Kirjoittaa Nämä Säännöt Merkintäänsä. Linkitän Haastamani Ihmiset Tämän Merkinnän Loppuun Ja Käyn Ilmoittamassa Heidän Kommenttilaatikkoihinsa Haasteesta Ja Tästä Merkinnästä.

___________________________________________________________________

Hmmm.

1. Kun lähden pois kotoa, minulla on vähintään yksi reppu ja yksi muovikassi mukana, en lähde minnekkään ilman tarvittavaa varustusta. Aina voi tulla jotain yllättävää. :P

2. Koska en tykkää palella linkki pysäkillä koko aamua, menen yleensä koululle jo ennen kahdeksaa,vaikka se alkaakin vasta yhdeksältä, sitten istun siellä koneella ja odotan että muut tulee.

3. Hihittelen itsekseni, ja saan kaiken sorttisia ihme kohtauksia lähes päivittäis, joskus ennen kuin alan nukkumaan, saatan alkaa nauramaan aivan hirvittävästi, vaikka en edes tietäisi mille nauran.

4. Minulla on paha tapa jättää kaikki koulu hommat aivan viime tinkaan, jos tiedän että kokeet ovat viikon päästä, ajattelen että luen niihin jo ajoissa,mutta kuitenkin huomaan juuri edellisenä iltana ennen nukkumaan menoa, että en ole lukenut sivuakaan koko kokeisiin.

5. Jos en tiedä mitä tapahtuu, minun on pakko kysyä. Kyselen siis aivan liikaa. Ja yleensä kysymyksissäni ei ole päätä eikä häntää.

__________________________________________________________________________

Koska en enää keksi ketään jolle tätä ei olisi lähetetty,olen kiltti ja pätkäisen tämän tähän. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.