IRC-Galleria

minnaelisa

minnaelisa

Sano miks mä tarviin sua.

Sekoilua, part 1.Sunnuntai 06.06.2010 20:56

juu eli hölötän kaikee mahollista tänne galtsun blogiin.. 8'DD heh.

jOOOO. Arvatkaaa kuka piirsi elämänsä ensimmäisen (onnistuneen)
lohikäärmeen (mallista) ? MEEIJJ. Juu.. kerran yritin piirtää mallista yhtä dragonia, mutta se epäonnistu .__.' tuubi on kyl iha BEST paikka, kieltämättä. sieltä näkee videoit, joissa piirretään lohikäärmeitä.
Niin se vaan kesälomakin alko & meijllä vaan pyörii koulu mieles.
varmaan six, kun ei oo yksinkertasesti mitään tekemistä. tänäänkin n. 5 h olen vaan datannut, että kiwwa 8'> ainiijoo.. lisäsin faceen ihan random kuvan itestäni x) looool.. mitähän sitä kesälomalkin tekis? kerta tampereelle ei pääse, kun "koiralle ei oo paikkaa, eikä sitä voi mukaankaan ottaa". nyyhkis. oisin niin tahtonut nähdä viivin <3 vaikka olisin kyllä varmaan seonnut onnesta, mutta kuiteski. niijajoo, nyt on meitsil vaaleet hiukset, tai siis sillee.. mustanvaaleet. vaaleit raitoi on paljon ja sit se niinsanottu "pohja" musta. :) kiva tuli hiuksista, rakastuin uuteen "hiustyyliini. Omg. mulha on nyt tulevana torstaina ratsastus O__o nojoo kyl mä sen muistin mut kuiteski.. tahtoisin mennääå.. hmm. pulmu kullalla <3 (--: Joo muuten bytheway mei nukku tänään puol yhteentoista, ihme ja kumma kyllä. Ärrinmurrin, pitäskö mennä hilluu talliniin ? noo.. ainakin mun pitäs suunnitella se roolipeli loppuun. munhan PITI lopettaa koko tallini.fissä käynti, mutta arvatkaa onnistuko se taaskaan? EI. En tajuu mikä siinä o , etten pysty lopettaa.
taino.. tajuun. ~ taian olla siel vaan kamujen - , sekä ropejen takia. juu, se se syy on. absolutely. Eilehä oli se tokareiden jako, sekä kukitus. (; nyyhkis, en saanut punasta ruusuu, vaan semmose oranssin .__; tokarin ka'ks tuli tasan 8, ellei vähän päälle. nääh.. en oo varma, mut ihan sama. 6 kappaletta kaseja tuli tokariin. et jeijj. parani kyl todistus viime vuodesta, rutkasti. odotin et saan mussasta seiskan, mut siitä pamahtikin kasi. o__o olin vähän et mitä hitsii ? niija sit kun kukistus, tokareiden jako sun muut oli ohi, ja kävelin meidän autoa kohti, niin huomasin et hitsiläinen, tokari ja diplomi, sekä ruusu oli ihan siinä jäätelössä. njaa.. heitin sit jäätelön roskikseen, ja autossa pyyhin paperilla sen ruusun yms.
äikästä tuli 7, eikä kyl ihme. sain siitä yhestä vaikeesta kokeesta jonkuu.. kutose. ehe. 8--3 niiiija.. ens vuon sit 7G Luokalle ft. iida & essi. onneks ees 2 tuttuu tuli samalle luokalle. onsevaanjännä, ope vaan meille sanoo et "meidän luokalta korkeentaan 1 oppilas pääsee samalle luokalle ku ite. " ja arvatkaa monta mun (entiseltä) luokalta tuli mun tulevalle luokalle? 7. et joo, tosiaan vaan yks tuttu tulee :'D olin vähän et joo.. x) eikääh.. seiskan ekana päivänä pelataan jotain hitsin PELEJÄ. eieieieieei. minähän en ala olee mitään "minä rakastan sinua" peliä yms. naah.. saas nähdä saadaanko minä ja yks toine ens vuon' helpotettu kirja matikasta, toivottavasti. harmi vaan et se erityis/matikan ope on MIÄS. Ois ollu naine. jännä nimi silläin ko "ila." ('8 joomäätäs vaan valitan. fanny miäs, ainakin tuntu siltä. ainiijoo.. tänäänhän alkaa amacing race.
täytyy kattoo! eikää.. siin' kilpailee joku kauhee partaukko o__o hyij että.. oho, huomenahan on maanantai. JEEIJ. Posti tulee <3
tosin mulle ei tuu IKINÄ mitään postia, kun kaikki lehtijutut yms. on lopettettu :< aina vaan ristolle tulee jotain, ja äitille. että kiwwa juu 8'> mulle tulee vaan pollux, ei muuta. seiska nyt on lehti mitä luen, sillon kun se tulee. tai siis luen, sillo kun vaan jaksan. nytkään en oo kahta uusinta seiskaa lukenu .__. että heheh. im laiska.
muttajoooisvielpaljonpuhuttavaa, sekä valittamista.. mutta lopetan tähän. saatan tulla tänään viel jottain tänne sekoilee. saas nähdä.
see u.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.