IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Mä olen TÄYSIN sekoamis pisteessä. Provinssin jälkeinen hajoaminen on pientä tähän verrattuna (ok mä nauran ehkä vähemmän, mut kuitenki...). O.o

Hollantiin pitäis lähtee 20.päivä, ja olenko tehnyt asialle mitään? En. Juna aikatalut katottu, mut lippuja ei näy missään. Ei, vaikka hengasin maanantaina Helsingin juna-asemalla varmaan 3 tuntia. Sieltähän ne liput olis kätevästi voinu hankkia. Mut ei. Nyt pitää värvätä joku hakemaan ne Turusta... (netti rupes kiukuttelemaan, eikä anna mun ostaa lippuja).

Ja Hollannista kun tulen takasin, mulla on KOLME (SIIS 3) päivää aikaa ennen ku kone lähtee toiselle puolelle maailmaa kenguruiden maahan. Ja mitä olen tehnyt, että asiat jäis järjestykseen tänne Suomeen? En mitään. Evakoin itteni työhuoneen sohvalle viime viikolla kun yritin järjestää kaikki tavarani säilöön tai roskikseen. Sanomattakin selvää että se homma jäi sitten siihen. Ja jäikö mulle sitten sitä rahaa varalle kun sitten joskus tuun takasin? ...ei. Oma vika, menin ja irtisanoin itteni. Syyksi selittelin ittelleni että oma mielenterveyshän siinä työssä menee jos jatkan. No se meni sitten kuitenki, ilman sitä työtäkin.

Kaikki ok, jos mulla olis tää koko 2 vko aikaa hoitaa asiat, mut ei. Luultavasti mä häivyn jo ens pe poriin tai jonnekki viikoks. ..... O.o

Plus, tänään on jo 3. päivä eikä mun The Black Parade Is Dead DVD:tä näy missään!! Ei se silti mitään auta koska meillä on kaikki pelit ja vehkeet paskana = en voi edes kattoo koko juttua. asasajskajkksnjsbaj. Sanoin Merville että sitte tulee ruumita jos meijä laitteet ei oo kunnossa siihen mennessä ku kyseinen dvd tippuu postiluukusta (vaikka meillä onki postilaatikko... w/e). Taisin olla vakuuttava koska meidän dvd soitin ei enää ole paikallaan... /valitus.

Lähden sekoilemaan muualle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.