IRC-Galleria

haaste kakkonenSunnuntai 19.02.2006 18:41


Tehtävänanto: paljastan viisi pelkäämääni asiaa. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi pelkäämäänsä asiaa päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.
Pelkään...

1. Että bussikuski menettää järkensä eikä jätä minua pois sillä pysäkillä jolle painan stoppia, vaan kidnappaa kaikki matkustajat. Myös stopin painaminen on pelottavaa, jos se vaikka ei toimikaan ja ajan ohi, tai bussikuski menettää hermonsa kun "kaikki vaan sitä stoppia painaa koko ajan, eihän tässä edetä ollenkaan kun pitää pysähdellä!" (järjetöntä, tiedän)

2. Että joku menee ja tappaa perheeni sänkyihinsä. (Edelleen aivan järjetön ajatus, tiedän senkin...)

3. Että maamme joutuu sotaan ja kaikkia siitä seuraavia ikäviä asioita itselle ja läheisille

4. Että jonakin aamuna en enää herääkään

5. Että paljastuu, ettei mikään maailmassani olekaan totta tai että se sortuu täysin: ihmiset ovat teeskentelijöitä, koulunkäyntini on ollut aivan turhaa, rakkaani eivät välitäkään minusta, eikä minulla ole mitään toivoa tavoittaa pienimpiäkään päämääriäni.

Ja haastan.... :

EMMU--
NoOrA^_^
sitruunaperhone
Simo'
rikyyy



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.