IRC-Galleria

Oi voi..Keskiviikko 27.09.2006 14:33

Sunnuntaina mie sitten sain sen hoitopöydän ja pinnasängyn vaavalle. Mut nekään ei viel jostain syystä oo ihan paikallaan.. Eipä haittaa, aikaa on (2kk ja risat!)

Huoltomies kävi maanantaina, eilen ja tulee viel tänäänkin. Vauvan huoneen ovessa oli reikä ja se koitttaa nyt sitä paikkailla, vaan eipä tahdo oikeen onnistua. Saas nähä miten tänään.

Antti-rakkaani täytti eilen 25 v! Vanha käpyli on hän :) <3 Istuttiin kahestaan kotona ja katottiin telkkaa, Antti otti pari paukkua ja sit käytiin nukkumaan. Hyvät pileet. Mut perjantaina hää lähtee Hakalan kanssa Tallinnaan ja tulee sunnuntaina pois. Juhlivat sitten siellä. Ja mie jään kotiin, eli se on ihan A-luokan matka :)

Lauantaina pitäs lähtee Savonlinnaan, äiti oli lehestä löytäny ilmotuksen, mis oli myynnis pienii (52-65 cm tjn.) vauvanvaatteita, ko miul niitä ei oikeen taho olla. Mennään niitä ostamaan ja sit käydään kaupungilla pyörimässä. Tarkotus olis myös käydä kummia moikkaamassa siellä Koiramäellä :)

Mitäs muuta?

Iskä ja Merja saapuvat tänään jossakin vaiheessa sinne Thessalonikiin, eilen olivat viel Serbiassa. Niille tiedoksi, ketkä kummastelevat: Iskä ja Merja lähti viemaan Antin (Merjan poika) autoa Helsingistä Thessalonikiin ajamalla sunnuntaina. Lautalla yli Tallinnaan, siitä Latviaan jne. Ajomatkaa n. 2800 km. Et silleen.

Mut eiköhän tässä ollu kaikki mahollinen ja tarpeellinen, palaillaan taas joskus. Nyt mie rupeen juomaan aamukahvia ja oottelemaan huoltomiestä. Ja huom! Se huoltomies ei oo mikään herkku, päinvastoin, joten älkää ajatelko mitään.

Pai pai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.