IRC-Galleria

Sojoing!Perjantai 05.01.2007 15:45

Kahvi on hyvää ja sitä ei koskaan voi juoda liikaa. Ainoana miinuksena on jatkuva, järkyttävän kova pissatus. Mutta siihen kyllä kerkesi jo tuossa 9 kuukauden aikana tottua.

Poika nimittäin päätti eilen valvoskella koko päivän eli nukkui jotain 30 minuuttia ja sitten valvoi 2-3 tuntia, itkeskeli vaan ja välillä kakki/pissi. Ja tietenkin söi, epäsäännöllisesti kaikin puolin eli ruokamäärät ja ruokailuvälit oli sekaisin. Onneksi tuossa viime yön aikana alkoi rytmi taas tasaantua ja tänään alkaa vaikuttaa jo ihan lupaavalta. Ollaan Antin kanssa kyllä vähän helmipöllöjä, silmät renkaana :)

Sitten saatiin keskiviikkona kuulla hyviä uutisia, että voidaan asua Asemakadulla, eli ollaan nyt omassa kotona oltu keskiviikkoillasta asti. Täällä ei ole normien ylittävää homepitoisuutta, ei ole siis terveysriskiä tms. Ihanaa.

Ja eipä täällä pitkään enää kerkeä asumaan, tai ylipäätään Simpeleellä homehtumaan, sillä Antti sai työpaikan DelPapin tehtaalta Lieksasta ja me muutamme sitten sinne helmikuun alussa. Jee.

Mutta nyt tämä hehkeä mama suunnistaa suihkuun ja silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.