IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.08.2006 03:12

Noniin vihdoin paasen koneelle :D
keskiviikkona en nukkunu yhtaan, seittemalta lahti lento frankfurttiin, sielta washington dc ja sitten yovyttiin chigagossa. Kaytiin Wendys'ssa syomassa ja siella pieni kokis on samankokonen ku suomessa iso, ja se iso kokis on noin paan kokonen :D Chigacossa piti herata viidelt aamulla koska lennon piti lahtea seittemalta, mutta saan takia se peruuntu ja aina ku sain uuden ajan ne kaikki peruuntu, yhelttoist illal sitte vihdoin paastii lentokoneesee, oli tosi mukavaa viettaa koko paiva lentokentalla ja yrittaa loytaa sielt aina ne uudet portit :D kun sit paasin tanne michiganii saginawaan (20 km bay citysta) kello oli yks yolla ja kukaa ei ollu vastassa ja mun laukut ei ollu tullu. yfu ei ollu soittanu mun isantaperheelle vaikka aina kun mun lennot muuttu ne sano etta tottakai ne ilmottaa niille. onneks yks lentokentan mies sitten etti perheen numeron ja soitti niille ja michele tuli hakemaan mua. ma en jaksanu ees jannittaa koska olin niin vasyny ja kaikkee.

eilispaivana ma herasin vast joskus kahentoist aikaa ja naa oli tilannu hampurilaisii aamupalaks. melkeen koko paiva katottii telkkaa hostveljen kanssa, taalt tulee ihan kaikkii mahdollisii ohjelmia, esim. simpsoneita voi kattoo vaikka koko paivan jos tahtoo :D telkkari on tosi iso. paivalliseks sit tilattii pitsaa ja sit meninki jo aika aikasin nukkumaan.

tanaan oltii hostaidin ja sen veljen kanssa sellasissa renesanssi -festivaaleilla. siel oli tosi kivaa ja hienoo. ja asken kaytiin hostiskan kanssa vuokraamassa kaks leffaa, en kyl muista niiden nimia mutta toinen on kauhu ja toinen komedia, ja taas kaytiin ostamassa jotain hampurilaisii. :D taalla ei oo kavelykatuja vaan ulos kun astuu siina on nelja ajokaistaa ja keskustassa on 6 :o taalla on kauheesti kaikkii mc donaldseja yms mutta ei mitaan kunnollisia vaatekauppoja ja ihmiset taalla pukeutuu niinku 60 luvulla ja niiden vaatteet on likasia ja rikkinaisia :D mitahan muuta... niin joo tassa perheessa on 3 kissaa, ne on kaikki rotukissoja ja tosi ujoja ja arkoja, sitten on koira joka ei oo arka vaan se kokoajan puree mua!!! :D ei se vihanen oo vaan se haluis leikkia ja sen leikit on vahan rajuja x) se on ihan pikkunen ja silla on karvaa vaan paassa ja hannassa, se on aika hassun nakonen. ainiin ja taalla kissat ja koira hyppii kokoajan poydille eika naa valita :D nyt taalla on ukkosta ja sataa kauheesti mutta ulkona on silti tosi kuuma.

taa perhe on kylla tosi mukava ja naa on tosi ystavallisia ja hauskoja, ja mulla on oma osio taalla talossa, silleen etta oma huone ja sitten vahan niinku olohuone ja oma tv yms, mutta enemman ma oon taalla yleisissa tiloissa :D ja ainakun kysyn etta saanko tehda jotain naa sanoo etta taa on nyt mun koti etta saan tehda ihan mita vaan haluan :)

nyt on pakko jo tallentaa taa koska asken jo pelastyin etta taa sammu ja taa katos, suomessa kun on tallanen ukkonen tietokone ois otettu jo kauan sitte pois! :D salamoi ihan kokoajan.
mutta terkkui kaikille ihanille ja kirjotelkaa :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.