IRC-Galleria

minxi

minxi

- kaikki on yliarvostettua

Selaa blogimerkintöjä

this is WAAAAA(R)litustaKeskiviikko 23.12.2009 19:39

Huomenna joulu? Just, ei kyllä tunnu siltä. Ei tunnu oikein miltään itseasiassa - paitsi kylmältä. (Huoneeni on tunnetusti aika iglu)

Oonpahan viimeinkin saanut kaikki joululahjat (melkein) valmiiks ja osan jaettuakin jo pois. Eli stressaus on jo ohi, mutta silti ei tunnu joululta.

Itseasiassa nyt rupes jo kyrsimään tämä pakonomainen galleriapäiväkirjan kirjoittaminen. Kirjoitin äsken varmaan 2 kappaletta tekstiä joulun ärsyttävyydestä, mutta pyyhinkin ne pois koska koin niiden olevan turhia ja epäkiinnostavia. Nyttenkin kirjoitan vaan tätä paskaa, ja silti joku mahdollisesti vielä lukee tämän.

Sitten valitan vielä tästä Spotifystä 25839. kerran. Noi mainokset oikeasti? Voi hevonperse! Ja sitten, mikä vitun Suvi Teräsniska?! Hei oikeesti onko ehkä nolompaa? Teräsniska? Voi jumalauta, mun taiteilijanimeks tulee selvästikin sitten MAIJA KUMIPERSE. Aivan joo, olipas huono ja epäkekseliäs nimi mutta ei mun mielikuvituksella parempaankaan pääse.

Mielikuvituksesta puheenollen. Jaksoin eilen jopa kirjoittaa Hannalle (the Salo) pitkästä aikaa (tosi)tarinoita sen elämästä. Aiheena oli jouluaatto.

Tylsä näyte tarinasta, sillä pahempaa en voisi laittaa hyvän maun nimissä, ja koska se sisältäisi NIMIÄ joita en halua julkaistavaksi tässä:

"Hanna ravasi naama vihreänä Helmin oksennussangolle, ryöpsäytti lastin oksennusta sankoon, kaappasi Helmin sängystään ja vei suojaan vanhempiensa huoneeseen. Helmin pelastusoperaation jälkeen Hanna palasi huoneeseensa jossa ikkunanhakkaus oli vain yltynyt. Hanna kävi aivoissaan taistelua kahden vaihtoehdon välillä: säästyisikö toiselta oksennusryöpyltä ja kuuntelisi piinaavaa ikkunanhakkausta, vaiko päästäisi ikkunan takana huitovan nimeltämainitsemattoman henkilön sisälle ja kokisi mahdollisesti elämänsä trauman? Hanna päätyi jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja avasi ikkunan, jonka takana odotti siirapilla valeltu lähes alaston ****-*****. *Henkilöllä* oli päällään vain pieni määrä lahjapaperia, joka oli kiedottu ..."

Ja enempää en ehkä paljastakaan teille, hyvät lukijat. Loppu pysyköön Hannan tiedossa - ja oksennettavissa.

Okei, mikähän helvetin idea oli laittaa tosta tarinasta edes katkelma tähän? Oikeesti, vittu mitä turhuutta. En tosiaan kirjota enää paskaakaan tänne. Kirjotan vasta sitten kun oikeesti on jotain omasta mielestäni hyvää asiaa tänne.

P.S. Ainiin, jeejeejoulua kaikille!

-Minxi kuittaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.