IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.08.2009 16:56

Täydellinen pari
Eräänä täydellisen kauniina kesä yönä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen kosiskelun päätteksi he pitivät täydelliset häät. Ja heidän elämänsä oli suorastaan täydellinen.
Eräänä lumi sateisena jouluaattona täydellinen pari ajeskeli täydellisellä autollaan ( Dodge Grand Caravanilla) tuulisen tien läpi. Tiellä he huomasivat jonkun makaavan tien reunassa kärsivänä. Täydellisenä parina he pysähtyivät auttamaan. Tiellä makasi joulupukki, jolla oli iso nyytti täynnä lahjoja. Täydellinen pari ei halunnut pilata kenenkään lapsen joulua, joten he lastasivat joulupukin ja nyytti pussin autoonsa. Sitten he läksivät matkaan mukanaan joulupukki lahjoineen. Valitettavasti ajokeli oli mitä huonoin ja täydellinen pari ja joulupukki joutuivat auto-onnettomuuden. Vain yksi selvisi onnettomuudesta. Mieltä painava kysymys kuuluukin, että: Kuka oli tämä joka selvisi.?

Jatka lukemista alaspäin jotta näet vastauksen..


Täydellinen nainen selvisi. Hän oli ainoa joka oli alunperin olemassa. Kaikki tietävät ettei joulupukkeja ole olemassa eikä sellaista kuin ''täydellinen mies''. Jos olet nainen lopeta lukeminen tähän! Vitsi loppui siihen.

Mies jatka lukemista...


Joten, jos joulupukkia ei ole olemassa eikä täydellistä miestä, niin kuskin täytyy siis olla nainen.
Mikä siis selittää auto-onnettomuuden. Niin muuten jos olet nainen ja jatkoit lukemista, Niin se siis kuvastaa erästä toista väittämää: Naiset eivät myöskään koskaan kuuntele...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.