IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Onneksi on jo perjantaiPerjantai 02.12.2005 12:14

Eilen illalla tuli kaikenlaisia ongelmia ja takapakkia.
Ehkä höntein ongelma oli, kun alettiin Marian ja Claren kans kuunnella hehkuttamaani Suomen iskelmätaivaan tähtihetki (jne) -karaokelevyä. Eka nousi mahtava fiilis, kun ekana biisinä olleessa Cat Catin Bye Bye Baby-videossa kävelee sisaruskaksikko videolla:
"Ei hel.. Tässä on ihan aidot ja alkuperäiset ihmiset taustavideona! Oho! Miten ihmeessä?! Näkyykö siinä kun ne liikuttaa suuta vai mitä?"
Joo.. Eli ostin reilun 10 biisin hittikimaran, jossa on Meiju Suvasta, Kikkaa, Tauskia, Kake Randelinia, jne - eli niiden videot. Voiiii -ttu. Voi sitä pettymyksen määrää! Joutui manaamaan.
No, pahimmasta KARVAASTA pettymyksestä toivuttuani tajusin ettei se 6 euroa ihan hukkaan mennyt. Videot on meinaan käsittämättömän korneja (sori vaan!) ja ne varmasti tulevat omalla laillaan tuomaan vielä monta iloista hetkeä. Heh.
Ei voi käsittää, miksi -voi miksi?- ne videot pitää tehdä niin surkeasti?! Meijukin veti Pure muata kökösti päälle leikattuna erilaisilla taustoilla. Milloin taustalla oli lumiset vuorenhuiput, milloin joku helkkarin lautaseinä - mitä ihmettä?! Biisi on kuitenkin jollain tasolla joku espanjalaishenkinen ja Meijulla on jopa villatakki harteille aseteltuna niin, että se vaikuttaa jopa pikkuisen bolerojakulta. Siinä se meidän Meiju värisyttelee musiikin tahdissa hartioitaan. En tiedä. Toimii siis varmasti joskus tietyssä mielentilassa. Mutta kyllä se sen tietyn mielentilan vaatii. ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.