IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

ItsenäisyyspäiväTiistai 06.12.2005 13:39

Tässä heräilin ja söin jo leipää, teetä ja sellaista. Telkkarista tulee leffa kun joku mökille matkustava perhe tippuu isän lentämällä pienkoneella keskelle lumisia vuoria taistelemaan elämästään. Luonnollisesti ennen mökille lähtöä tuli riitaa perheen teini-ikäisen tyttären kanssa joka jonkun nokkakolarin takia jätetään tylysti pois mökkireissulta. Eli tässä nyt tajutaan mikä on elämässä tärkeintä ja diipadaapa. Perusameriiiiiiikkaa.
Eilen illalla katsottiin se natsileffa Pianisti. Oli hyvä. Aika alkupuolella oli sellainen kohta, jossa teki tosiaan kovasti pahaa. Sit sen toisen Elvis-leffan (pääosissa Kim Basinger ja se Sinkkuelämää-Carrien poikaystävä) jätin kesken. Joko oikeasti ei Pianistin jälkeen pystynyt venymään noin kevyeen elokuvaan tai sitten se oli kevyttäkin kevyempi leffa paikoitellen todella kuluneilla vitseillä - veikkaan jälkimmäistä.
Tänään ajattelin katsoa nää kaks leffaa mitä tässä nyt tulee telkkarista peräkkäin ja mennä sen jälkeen käymään duunissa jonkun aikaa. Sais niitä rästipaperihommia eli arkistointia pois alta.

Ai niin, vähä yllätys oli kyllä Kikan poismeno. Kikka oli kuitenkin Suomen iskelmädiscokuningatar. Enää ei harmita sen iskelmä-dvd:n ostokaan, koska on jotain livepätkää Kikasta.

R.I.P. Kikka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.