IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

JuhannusboogieKeskiviikko 28.06.2006 00:19

Oli hauska juhannus. Torstai-aamuna heräsin puol kuus ja toimiston kautta junalla Tampereelle ja sieltä Bloodpitin kyytiin ja kohti Kalajokea. Virhe 1: en nukkunu matkalla.
Kalajoella perushengailut ja keikan katsastaminen ja katottiin pari biisiä Poetseja mut sitten alkoi bäkkärin parkkitila käydä niin ahtaaks että piti siirtää bussi sieltä pois. Siirrettiin se sit samoin tein Kokkolaan jossa oli bändien majoitukset.
Kokkolassa nautiskeltiin virvokkeita Käräjätalon portailla (siivottiin lähtiessä!) ja siitä siirryttiin Poets-monitoroija Einarin ja oman porukan kans terassille mm. Egiksien seuraan ja sieltä sitten vielä sisätiloihin kahden mais kun ei saanut enää terassilla olla. Virhe 2: Liikaa virvokkeita. Bonushuomio: Kissanminttu rules!
Aamulla ei nukuttanu joten lähdin shoppailemaan aika hiljaiseen kaupunkiin. Löysin tsortsit ja Masalle sandaalit - joo ja oliivishampoota. Puolenpäivän aikaan oli sit lähtö Joensuuhun. Virhe 3: En nukkunu matkalla juurikaan.
Joensuussa checkit ja säädöt ja säätämiset, jonka jälkeen lähdettiin Masan, Kerkon, Aleksin ja Simon kans käymään festarialueella (BP soitti iltaklubilla). Nähtiin tuttuja ihmisiä, vähän Rustia ja vähän Lordia. Illalla keikka ja silleen. Mulla ei väsymyksen takia oikein käynnistynyt mut valvoin silti poikain kanssa puol kasiin jolloin pääsi aamupalalle. Hauskaa oli silti. Testattiin kiukaan toimivuus grillinä. Kyllähän se toimii. Hiukan hankala liikuteltava se kevään Sauna päälle!-kiertueen kiuas noin niinkuin retkigrillinä mutta makkarat kypsyi rivakasti. Jopa liiankin, eli ensi kerralla tiedetään laittaa vähän vähemmän hiiliä. Makkaranpaistosessio kuvattiin osin Masan kameralla videolle eli saa nähdä tuleeko siitä Grillikoulu helvetistä.. XD
Tuli parin päivän aikana oltua kohtuullisen hyvällä tuulella - siltikin vaikka työasioita joutui kuuntelemaan ja tekemään. Johtui varmaan seurasta, joka oli leppoisaa ja mukavaa. Kiitos vaan niille! Ai niin ja mä roudasinkin! Kyllähän lupauksensa täytyy pitää.

"Jö-jö-jö-jö-jö-jö-jöööööööö. No niin!" Bunny rabbit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.