IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Miran elämysviikonloppuMaanantai 10.07.2006 23:56

Moi äiti ja kaikki ne tytöt jotka Rovaniemellä kertoi käyvänsä täällä mun vieraskirjassa urkkimassa. Näytin niille meidän äitin viestin joka menee joteensakin näin (tästä viestistä on aikaa): "Kävin katsomassa sun kuvia irc-galleriassa. Ihan ikävä tuli." Äiti on ihQ.
Viikonloppu hurahti Rovaniemellä. Lennettiin sinne Private Linen (ts. Praikkareitten) ja erään miksaajagurun kans perjantaina. So Called Plan (ts. Soukkarit) tuli myöhemmin perässä myös jo perjantaina koska keikka oli aikaisin lauantaina. Praikkarit veti hyvän keikan ja Broken Promised Land kyllä toimii! Vanhat biisit mä oon kuullu aika tositosi usein (mulla on takana niiden keikkoja aika litania) eli en nyt ala analysoimaan yhdenkään bändin keikkaa. Se on jonkun muun kuulijan tehtävä, koska mä oon vaan tällainen kapinen keikkamyyjä enkä sitäpaitsi ymmärrä musiikista yhtään mitään. Jotenkin kummallisesti mulle on vaan sattunut löytymään ihan perhanan hyviä bändejä myyntiin. No.. perjantai oli sit baareilua - tosin meikä vetäytyi univelkaisena jo vissiin kahden mais nukkumaan.
Soukkareiden keikka lauantaina sai hauskoja (mut tällä on toki kääntöpuolensa!) käänteitä kun bassotaiteilija yritti ennen viimeistä biisiä horjahdella auringolta suojaan ja ajautuikin suoraan savukoneen viereen, jonka pölläytys oli herralle piste i:n päälle ja oksuhan siitä tuli. Tosin ei lavalle kuin pikkuisen eli ei sen suurempaa dramatiikkaa. Aurinko oli lauantaina aika polttava joten vettä tuli kiskottua aika huolella.
Mitäs sit. Bloodpit tuli lauantaina aamusta ja niiden keikalla Praikkari-Illu kävi vetäisemässä kitarasoolon Autumnissa.
Illalla sitten Rovaniemi räjähti vähän pidempään mut taisin kömpiä joskus ennen neljää nukkumaan ja oon nukahtanutkin aika haipakkaa koska en oo herännyt edes ku Kerkko on soittanu 4.21. Jööööö. Oli hauska ilta! Once again.
Sunnuntaina tulikin sit nukuttua vähän pidempään. Flintsi tuli aamulla ja mä olin pihalla kuin naapurin muori kun Hii soitti ja kyseli passiasioita yms. Sunnuntaina lähdettiin pienellä poppoolla Waldemariin koska Hiillä oli kauhee karaoketarve.. Se oli sellainen tanssiravintelin oloinen paikka ja meikä veti Peppi Pitkätossun ja Hii Ukkometson. Mulla iskikin sitten tarve lähteä hotellille baareilemaan muutaman muusikonplantun kans joten suhautin kumijalalla sinne. Ja Juuso suhautti hetken päästä perästä. Rahaa on.
En tiedä perhana. Vieläkin jaksaa naurattaa se viikonloppuna kuultu vitsi jota ei valitettavasti voi kertoa kun siihen kuuluu ääniefekti. Ihan helevetin tyhmä vitsi mut jostain syystä mulla on vatsalihakset (..eli mitkä..?) kipeänä. Jumppaillut tuskin oon. Enkä taas ruskettunu yhtään. On se kumma. Tai pikkaisen. Enkä mä halua mikään yön tiina ollakaan mut olis se kiva jos tulis ees jonkun sortimentin päivetys. Näyttäis terveemmältä.
AI NIIN! Hyppäsin Bloodpitin Kerkon ja Paavon houkuttelemana benji-hypyn. Koko homman pahin oli se kun piti laskea kädet irti tangoista. Oikeasti. Se heiluminen oli ihan vuoristorataa eli nauratti vaan. Mut se kun tajus olevansa aika korkealla ja pitäis hypätä tyhjän päälle, oli aika tiukka paikka. Melkein tuli mieleen että meenkin maitojunalla alas. Mut en mä nyt ihan niin helpolla luovuta. Olipas taas kokemus.
Ja AI NIIN2! Joku kiva security-tms mies kävi ajeluttamassa mua vesiskootterilla! Kun kerroin et en oo aiemmin ollut kyydissä, se huristeli hissukseen. Sanoin sitten että "saa kai sitä vähä kovempaa mennä.." No se kysyi et "kuinka paljon kovempaa?", johon mä "TÄYSILLÄ!" Ja taas mulla oli kivaa. Festaritatuointi jäi ottamatta mut jääköön toiseen kertaan. Heh.
Flintsin Ollille hävisin sumomatsissa 5-0. Napapiirillä olis ollu kyllä kiva käydä patsastelemassa. En mä tiedä miks mut kun elämysviikonloppua siinä vietin niin olis kai sekin kuulunu siihen. Ja jokirantajatkot jäi kokonaan kokematta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.