IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa
Edit: Joo ihan hyvä kun olin jättänyt ne ohjeet tästä pois. Eli pitää mennä googleen ja kirjoittaa esim. "Mira on" ja muistaa sulut. Sitten poimia siitä ne ekat 10 mitä siihen tulee.


1. Punainen jättiläistähti Mira on luultavasti vanhin tunnettu muuttuja joka ei ole supernova. Mira on pitkäjaksoisten Mira-tyyppisten tähtien prototyyppi.
2. Mira on viettänyt suurimman osan elämästään lahkeessa, josta löytyy 68,2 ... Tosin Mira on ennenkin tehnyt Vostokin kaiken maailman sivareista miehiä.
3. Nyt kun Mira on hylkiö, kaikki alkavat vältellä häntä. Reilua oli läpsyssäkin, että toisten annettiin voittaa, mutta Miran ei.
4. Mira on innoissaan, kun talossa on leikki-ikäinen kissa. Heti ensimmäisenä aamuna Mira vietti ... Mira on pitkän tauon jälkeen innostunut taas palapeleistä.
5. Flickr: Photos from mira mira on the wall
Flickr is almost certainly the best online photo management and sharing application in the world.
6. Mira on kontrollifriikki nalkuttaja ja wannabe-bi *igor*.
7. Mira on raivostuttava Vastaukset: 7 Sivut: 1 Uusin viesti: 7.9.2006 22:34 lähettänyt: vastarinta ... Re: Mira on raivostuttava vastarinta 7.9.2006 22:15 ...
8. Musiikkiluokan käynyt Mira on tuore lupaus, jonka äänessä kuultaa nuoruuden voima. ... Musiikkimaultaan Mira on kaikkiruokainen ja kotona kuunnellaankin ...
9. Hurja-Mira on todellakin nimensä veroinen - aina tosi hurja, äänekäs, likainen ja vauhdikas. Miralla on aina monta suunnitelmaa mielessään.
10. 'mira, mira, on the screen - Mira Sorvino - Brief Article' from Interview in Arts & Entertainment provided free by LookSmart Find Articles.

Kyllä noista osa toi hymyn huulille :-)
Ja haastetta jatkaa:

H%F6yhensarja
Lissu_V
jaappe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.