IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

PerusperusperuspeeeeruuuusKeskiviikko 11.10.2006 23:01

Hymyilyttää jo. Vähä.
Eilen nukuin illalla aloittelemamme leffan vissiin puolivälistä loppuun. Hienoa. Pitää kattoa vaikka tänään. Harmi vaan kun tosta alkaa Saksikäsi Edward mut toisaalta mä oon nähny sen lukemattomia kertoja. Mut toisaalta se on visuaalisesti niin kaunis elokuva että sitä pystyy katsomaan vain kuvina, juonta ajattelematta. Meikä tykkää kuitenkin tollaisista gootahtavista, tummanpuhuvista ja punkahtavista asioista. Ne toimii visuaalisesti myös ihmisillä jos siihen on nähty hieman vaivaa eikä puhuta mistään tiimaripunkkareista tai -gooteista (ok, sori jos loukkaa jotain - tuo on lanseeraamani ilmaus joskus jossain reiveissä joissa sillä kertaa mun mielestä oli runsaasti tiimarireivaajia eli ei sellaisia tyylikkäitä kuin jossain reiveissä. Käyn siis joskus töissä tollaisissa tilaisuuksissa).
Ja onhan se Johnny Depp ihan ok kans ;-) Tosin ei se musta oo mitään elämää suurempaa - tunnustan kyllä että loistava näyttelijä ja mielenkiintoinen ihminen. Mun ehdoton suosikki Deppin elokuvahahmoista lienee Jack Sparrow - Depp on onnistunut tuomaan muka-karskiin merirosvoon, niljakkeeseen jolla on kuitenkin loistava selviytymiskyky, myös pientä hintahtavuutta. Heh, katselkaapas jotain eleitä. En tiedä onko tahatonta vai onko malli tarkoituksellisesti haettu sieltä suunnasta - niin tai näin; toimii!
Ehkä voisin vielä kehaista Tim Burtonia jonka kätten jälkeä (tai miten sen ilmaisis) moni lempileffoistani on. Burtonin hieman sadunhohtoinen värimaailma ja kuvakulmat jne tekee jo kyllä mielenkiintoisesta käsikirjoituksesta uskomattoman hienoa taidetta.
Ei kai täs muuta. Nyt kun hehkuttelin noita kaikenmaailman kuvakulmia ja värimaailmoja niin ehkä mä taidan lumoutuneena jäädä tuijottelemaan niitä. Ja vois vielä pikkasen hakea muusia ja jauhelihakastiketta joita väsäsin äsken. Tuli hyvää.

Aikamoista ajatuksenlentoa taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.