IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Tuli tänä aamuna mieleen..Torstai 19.10.2006 14:39

..älkää nyt silti peljätkö sillä minä olen teidän kanssanne. En vaan keksi mihin muuallekaan tän vois laittaa niin että JOS sattuis jotain niin mahdollisimman moni tietäis. Paitsi tietysti tekstiviestillä mut se jos mikä säikäyttäis. Laitan tämän sitten tänne Irc-galleriaan :-) Hmm.. huolestuttavaa.. Mira, hanki nyt elämä.. :-)
Jos siis mulle sattuis jotain niin haluaisin, että mun hautajaisissa Ville laulais Päivänsäde ja menninkäinen -kappaleen. Lisäksi haluaisin Albinonin Adagion mut ihan instrumentaalina. Mielellään en haluais että mun hautajaisissa veisataan yhtään virttä - mieluummin kerrotaan vaikka hauskoja muistoja meikäläisestä. Ja jos mahdollista ja hautapaikkoja piisaa niin haluaisin tulla haudatuksi mummin viereen Tervoon. Tai vielä parempi (tämä ei kuitenkaan taida olla mahdollista?) niin tulla haudatuksi Tervoon mökin pihaan sinne omenapuiden viereen.

Ei tässä mitään hätää oo mut joskus tällaisiakin asioita joutuu miettimään koska mistäs sitä tietää jos huomenna jään auton alle. Ja sit kukaan ei tiedä mitä tahtoisin. Jos olis omaisuutta, olisin tehnyt jo testamentin. Joskus kakarana sitä testamenttaili vihkojaan ja hajukumejaan parhaille kavereille, mutta nyt voisin todeta että mun vähäisen omaisuuden voi viedä Tervoon mökille :-)

Yhtäkkiä huomaan taas, että Tervon mökki on mulle rakkain paikka maailmassa. Rauhan tyyssija. Onneks on kohta jo joulu. Sinne mahtuu niin hyviä kuin kipeitäkin muistoja, mutta niinhän kaikkeen elämässä. Syksyn ollessa kirpeimmillään, pihalla istuessa siellä kanavan varressa on niin hiljaista että korviin sattuu. Jossain kaukana kulkevan auton äänet rikkoo hiljaisuuden veitsen lailla. Pihasaunassa saa maailman parhaat löylyt ja joka kerran muistuu mieleen miten pikkutyttönä mummin kanssa käytiin saunassa. Naapurin kulottaessa peltojaan juoksentelin joku mummin vanha peruukki päässä sankon kanssa sammuttelemassa "tulipaloja" - ja hetken päästä mummi huutaen (mutta samalla nauraen) perässä. Siellä on mun henkireikä, siellä tunnen mummin läsnäolon ja turvallisen tunteen. Siellä tulee sellainen olo, että hei, kaikki on ihan okei.

Mulla on ikävä sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.