IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Tyhjä takkiLauantai 04.11.2006 16:49

Joskus sitä huomaa olevansa väsynyt. Eilen tuli sellainen olo kun rahjustin toisen duunin jälkeen kotiin. Totesin olevani ihan rikki, vanha ja väsynyt. Siinä itsesäälin kourissa pyöriessäni meinas melkein tulla itku matkalla. Kotiin tultua olikin jo liki marttyyrimainen olo kun "piti" vielä lähteä käymään kaljakaupassa ja tuoda samalla kotiin jotain sipsejä sun muuta. Eli meillä on tänään Halloween-bileet. Osallistujakunta on pienentynyt viime vuodestakin - joka tosin on ihan ymmärrettävää, koska ei kaikki aina jaksa pukeutua ja säätää asuja ja lisäksi aika paljon tuttuja on kiinni muissa hommissa tai reissussa.
Eilen oli sen verran kiireinen päivä eli meikäläisenkin asuvalinta oli pakko vaihtaa. Saas nähdä mahdunko ylipäätään vampyyrikuningattaren pukuun. Pocahontas meneekin Timolle, koska en ehtinyt hakea jouskaria, squaw-peruukkia yms. Marge Simpson ei onnistu kun ei oo kaupat auki eikä saa keltaisia sukkahousuja.. Eli vaihtoehtoina on edellisvuoden nunna (ei viitsi olla sama kahta vuotta putkeen) tai vampyyrikuningatar. Eli jäljemmästä tulee sitten puku. Perhanan pyhäpäivät, sais olla kaupat auki.
Taidan mennä lorvimaan sänkyyn vielä hetkeks ja katsellaan nouseeko fiilis kun alkaa repiä kunnon supergoottiasua päälle. Se ainakin sopii Kaapelitehtaan Halloween Festivaleihin jonne meinaamme suunnata. Siellä kun on Lordi. Martsa tulee räjäyttämään pankin Keke Ros(e)berg-asullaan. Perfetto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.