IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa
Ei häviäjiä. Pelkkiä voittajia.
Peli sai uutta potkua Berliinin fiilaamisesta. Jos ei tullut tiettyä lausetta suusta, joutui vetämään rangaistusfisun. Oma jääräpäisyys kostautui yhden vedetyn voittofisun jälkeen kahtena rangaistufisuna. Sitten oli jo pakko taipua toistamaan tuo viikonlopun aikana kymmeniä kertoja kuultu lause. Kymmenkunta fisua myöhemmin loppui kaupasta hankittu huono fisu ja hytissä askarreltu aito fisu ja olikin erittäin luonnollista siirtyä jatkamaan juhlia Tampereelle koko köörillä. Tuliaisjuomat meni jo laivalla eikä tuliaiskarkkejakaan ollut enää Tampereelle päästessä - jostain kumman syystä tuliaismuovipussi ui kaljassa (?) ja litimärät karkkipaketit ei olleet just sitä mitä halusi raahata pitkin kyliä ja baareja, joten ne lensi matkan varrella harakoille.
Tallinnassa oli kivaa, tosin tuli oltua ihan perussuomalainen mitä alkoholin käyttöön tulee. Tosin onneksi sitä osaa kuitenkin kävellä yleensä ihan omin jaloin. Pieniä nukahtamissessioita ei lasketa. Olisihan sitä tietysti voinut vähän rauhallisemminkin ottaa. Tosin reissun funktio tuli siinä suhteessa toteutettua ihan niinkuin arveltiin jo ennakkoon.
Menomatkalla kävin laittamassa jalalla koreasti jonkun herran kanssa, joka tuntui olevan enemmän kenollaan maassa kuin laittamassa jalalla koreasti. Vauhtia tanssista ei puuttunut. Kun herra saatteli meikäläistä tanssishown jälkeen pöytään meni jalat alta vielä viimeisen kerran ja koska leidit saatellaan pöytään kädestä pitäen, vetäisi herra allekirjoittaneenkin mukanaan lattialle. Voi voi kun olis ollut videokamera mukana.
Nyt pitää ruveta kattomaan mitä Wisteria Lanella tapahtuu tänään. Täydelliset naiset. Oma olo ei vastaa tv-ohjelman nimeä mut kyllä se katos tästä taas.
Feel Berlin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.