IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Sunday bloody SundaySunnuntai 21.01.2007 20:57

Tyyppi hengaili matkamessuilla. Heräsin aamulla ja luonnollisesti vapaapäivänä heti ekana laitetaan kone auki. Pienet nettisurffailut, sit aamupalaa ja Simpsonit. Simpsoneiden jälkeen olinkin valmis lähtemään matkamessuille. Pyörin siellä käsittääkseni jotain 3,5 h - mikä tuntuu itsestänikin uskomattoman pitkältä ajalta ottaen huomioon ettei meikäläisen budjeteilla mennä tässä vaiheessa paljon naapurimaita pidemmälle. Aikaa vaan meni, koska oli "pakko" osallistua varmaan liki kaikkiin löytyneisiin arvontoihin (Suomi ja muut maat), lotota ja kierrellä kojuja. Mukaan tarttui isukille joululahja (en keksinyt ennen joulua mitään joten nyt isukki saa Aikamoinen vonkale -eräaiheiset boxerit), itselleni Taru Sormustenherrasta -sormus, tulevaisuuden varalle pari pipityynyä, järkevä määrä esitteitä, jostain kojusta lahjaksi saatu tulppaani ja toivo tulevista arpajaisvoitoista. Lopussa alkoi jo uuvuttaa se kiertely ja Suomen osasti jäi vähän huonommalle tutkimiselle. Olis ehkä voinut olla hauska kierrellä jonkun kanssa, mutta toisaalta tän sinkkuuden ja ystävättömyyden (heh) etuna on se, ettei tartte huomioida ketään muuta vaan saa kulkea omia polkujaan. Toisaalta tietysti olis varmaan ihan jees jos olis vakiintunut parisuhde ja normi-ihmisen talous eli kierrellä siellä suunnittelemassa yhteistä lemmenlomaa :-) Noh, kun mä voitan (lue: eli en) sen kaukomaan loman täysihoidolla (lue: miniristeilyn) niin mulla on miehiä (lue: dokukavereita) yllinkyllin (lue: 1-5).
Hyvä päivä, rento fiilis. Eilen töissä 12 tuntia eli dokailuvapaa viikonloppu takana (torstaina tuli vähän pyörähdettyä Helsingin yössä So Called Planin ja kavereiden kans keikan jälkeen). Ens viikonloppuna loppuu ainakin jollain tasolla tää dokailuvapaiden viikonloppujen sarja, koska lauantaina pelataan päivällä salibandya rockin SM-kisoissa. Tosin jos sitä pystyy ainakaan omalta osaltani juuri salibandyksi kutsumaan, mutta kuitenkin.. Veikkaan et illalla on jälkipelit jossain päin. Ja sitä häviötä on meinaan juhlittava! :-)

Edit: Matkamessujen Suomen puolella Keuruun osastolla kysyttiin et mitä tulee ensimmäisenä mieleen sanasta "Keuruu". Vastasin "Kerkko". XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.