IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Haaste vastaanotettu..Perjantai 10.02.2006 02:58

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Vessapaperin pitää olla telineessä niin, että paperin pää laskeutuu päältä. Jos joku on laittanut rullan toisinpäin, käännän sen.

2. Astioiden pitää olla kuivauskaapissa järjestyksessä; samanlaiset lasit rivissä, samanlaiset lautaset rivissä ja mielellään vielä kokojärjestyksessä. Voi olla että järjestelen ne "oikeaan" järjestykseen joskus kun kaappi on vajaa, jos ne on "väärässä" järjestyksessä.

3. Kaapin ovien on tarkoitus olla kiinni

4. Aina kun lähden kotoa, hoen mielessäni "avaimet, rahat, tupakat, kännykkä"

5. Kun tuun kotiin, vaihdan aina likipitäen heti "kotisilmälasit" jotka on ikivanhat, mutta mukavammat kuin normilasit. Jos on piilarit päässä, nappaan nekin yleensä pois.

Me joskus mietittiin noita pinttyneitä tapoja ja silloin mulla tuli niitä ihan tajuttomasti. Nyt ei onneks oikein tuu mieleen.. Valoja kans sammuttelen perässäni ja saatanpa käydä sammuttelemassa tiloista joissa ei oo ketään. Joskus mietityttää, miten Martsa kestää meikäläistä. Muutenkin mulla on tietty järjestelyn tarve jopa tiskialtaassa. Huhhuh. Näköjään se järjestelyn tarve on enemmän tonne kyökin suuntaan.

Ja haasteen saavat:

1. vopellus
2. skene-simo
3. Garf
4. el%E4imist%F6&image_id=27541551
5. naakkka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.