IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

VideokuvauksissaMaanantai 26.03.2007 14:23

Viikonloppu meni selvinpäin eli olin Kaapelin kahvilassa vähän extrahommissa (muutto vie rahaa!) lauantaina ja sunnuntaina.
Eilen hommista päästyäni suuntasin Messukeskuksen parkkikselle jossa kuvattiin eilen Bloodpitin tuleva video. Oli hauska seurata ryhmän työskentelyä - jopa niin hauska, että lähdin kotiin jotain kahden tietämillä. Vaikka eilen oli lämpimähkö päivä ja yölläkin vielä plussan puolella, ei se siellä ulkona hetikään tuntunut auringon laskettua. Vein pojille vähän vaatteita ja lämmikettä. Oli ilo seurata miten tarkkaa työtä kuvausryhmä ja ohjaaja tekivät; jokainen ilme ja ele otettiin tarkasti ja ainakin monitorikuvan perusteella on odotettavissa hieno video. Soittopätkiä en tarjennut ja jaksanut enää jäädä katsomaan, koska maanantaiaamuisin kello on armoton. Veikkaan kyllä, että ryhmällä on mennyt aika auringonnousuun asti.. Ei oo helppoo olla rokkitähti.
Odotan innolla lopputulosta!

ps. Ai niin ja tällä viikolla kannattaa suunnata torstaina 29.3. Tampereen Klubille (Day Eleven, So Called Plan, The Dash K-18), perjantaina So Called Plan on Muuramessa Riihivuoren laskettelukeskuksen Riihikelossa keikalla (-S-) ja sunnuntaina (Aprillipäivä!) Bloodpit Tampereen Klubilla (-All ages-). Itse meinaan olla noista kahdella keikalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.