IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Potkupalloa ja kookospähkinöitäMaanantai 13.08.2007 14:40

Lauantaiaamuna oltais lähdetty Karkkilaan 7.30 jollei Paavolla olis kestänyt meikkaamisessa ja hiustenlaitossa puolta tuntia.. Eli Paavo piti tilastot kunnossa nukkumalla pommiin ja näinollen oltiin perillä 7 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua. Meidän kyydissä tulleet futaajat saivat siis siirtyä likipitäen suoraan autosta kentälle rimpuilemaan. Ei käy kateeksi. Varsinkaan kun kukaan ei ollut mennyt nukkumaan Kymppiuutisten jälkeen ja silleen..
Pelit meni kuitenkin tosi hyvin. Varsinaisilla peliajoilla ei tullut yhtään tappiota. Noinkin hyvä suoritus riitti kuitenkin tällä kertaa vain pronssiin eli yksi ainoa rankkulaukaus riitti tiputtamaan kultapelistä. Pokaalit oli vielä raaputeltavina, joten saatiin todistusaineistoksi mukaan pakkausteippirullan päälle asetettu kookospähkinä. No, pokaali kuin pokaali - oikea tulee perästä. "Poika" meinas kyllä matkalla jäädä jo Läykky Tuoppiin Läyliäisissä. Jouduttiin kurvaamaan takas hakemaan se.
Noh, ens viikonlopun Rockfutis on kuitenkin se kovempi tähtäin. Siellä on aika pakkovoittojen edessä jos mielii mitaleille. Lauantaina on heti kolme peliä, joista ainakin kaksi kohtuukovia. Hieman huonolla tekniikalla mun mielestä pelit on kuitenkin suunniteltu, koska ne nyt ei ole ihan tasaisilla aikatauluilla. Mutta näillä mennään. Pitää koettaa tsempata tyyppejä, koska olishan se hienoa pärjätä. Homma menee kuitenkin niin että Divarista mitalipeleihin pääsee ainoastaan lohkoykköset ja kakkoset. Jos jää kakkoseksi, pelaa automaattisesti pronssipelissä. Divarissa pelataan huomattavasti suorempaan kuin Liigassa. Mut näillä mennään.
Jos siis asut Oulussa, niin kannattaa tulla ens viikonloppuna Heinäpään kentille. Pelit alkaa la-su klo 10 ja viimeiset alkaa klo 17.

http://www.45allstars.com/rockfutis/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.