IRC-Galleria

mirni

mirni

on kyllästyny ;DD

tampereella tylsyyttä... :)Sunnuntai 29.07.2007 01:44

netti ja Fizz Cooler = järkevä yhdistelmä..suosittelen lämpimästi kaikille...näppisjuoppoutta tässä harrastan... seuraava cooleri oottas viel tuolla jääkaapissa,pitäsköhän seki tässä ajankuluksi tuhota... x)

kannattaa kokeilla myös...

mari+Fizz Cooler= se se kyllä on lyömätön yhistelmä...varsinki autossa nautittuna,kyllä alkaa juttu lentämään pienistäki asioista... :)

jaahas..tölkki onki jo tyhjä...höh.. :/ sehä meni äkkiä...

tänää oli kiva päivä, menin tuttujen luo kylään ja löysin itteni sit iltapäivällä mm. Kyröskosken K-Raudasta ettimästä salaojaputkia..ja sit olinki kokopäivän siellä mettän keskellä,ja sit tulin takas kaupungin vilskeeseen alkuillasta ku mentii kävelee tampereen keskustaan...namskista niitä ihmisiä ketä tuli vastaan.. :P
huomenna sit taas liikenteeseen lähen,ku meen tätin luo hämeenlinnaan yöksi ja sinne vissii serkutki tulee. ihana nähä niitäki pitkästä aikaa, vaikka kyllä viimekesänä ne kävi meillä mut on siitä jo pitkäaika... ja sit maanantaina takas tampereelle ja sit mennää vissii toisen tätin kans myös tonne ydinkeskustaan humputtelee, eli varmaan shoppailukierros tiedossa.nii se vähä sirpa lupas mulle,ja ku taija tulee mukaan nii siinähä aika hurahtaa nii äkkiä ku niitten kans on et ei ees huomaakkaa... :)

pitäs mummulle se tuliainen käyvvä ostamassa ku se nii vaatimalla vaatii saada tuliaisen... mut oli sillä kyllä aika kovat vaatimukset sen tuliaisen suhteen ku tikkaria se oli vailla... xD

Nellaa kauhee ikävä <3 siellä seki kuulema kuhmossa ikävöi minnuu...ei oo kuulema syöny eikä nukkunu kunnolla sen jälkeen ku oon lähteny tänne... mut jospa se sit rauhottus ku meen takas kotia... :)

nyt tais kyllä juttua tulla ihan tarpeeks...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.