IRC-Galleria

paljon tekemistä :)Lauantai 28.11.2009 13:35

Oi ollut todella mukavaa! torstaina menin kouluuuun aamulla ja sitten otin kaikki mahdolliset tavarat mukaan joita tulin tarvitsemaan seuraavan yön ja päivän aikana, koksa luvassa oli 24h leiri ysiluokkalaisille :) sain hyvin vastuullisen tehtävän tutorina ja ihan eka kerta tollasena ohjaajana olin missäään (jos jotani pikkusiskon synttäreitä ei lasketa :D).

Ihan koulu loppu mulla jo siinä joskus 12 aikaan ja sitten jäin koululle ja tein kaikkea ja vähän myöhemmin alettiin yrittäjyys ryhmän kanssa valmistelee paikkoja ja henna toi mulle ihanasti ruokaa etten kuollu nälkään :) sitten kuudelta kaikki oli settin vamiina ja ysiluokkalaisia alkoi tulla lukiomme puolelle. :)

Sitten siinä puhuttiin nille ja otettiin joku alkuleikki ja jaettiin ryhmät. Minulle tuli mukava(paras) valkoinen ryhmä: Aino, Ellu, Mika, Pedro ja Teemu ja mentiin sitten tekemään erilaisia rasteja ja sen jälkeen iltapalalle.

Myöhemmin illalla sitten oli pienenpiä rasteja joissa pidin ite singstar juttuu ja oli superhauskaa siinä jammailla ja kannustaa ja semmosta (: ja sit oli vielä jotain pientä ohjelmaa ja sit sai emnnä nukkumaaan tai valvoa ja ite valvoin iiihan koko yön ja juttelin ja semmosta :)

aamulla joku lehtityyppi tuli koululla käymään ja minäki pääsin johonkin tosi kivaan kuvaan jossa olin kietoutuneena makuupussiini ja jerkku nukkuu vieressä :D sit vielä kyseli multa jotain siinä ja silleen.

sit aaamulla tehtiinv ielä kaikkee ja siivoiltiin ja sitten päästettiin ihmiset kotiin paitsi meidän piti ite jäädä kouluun ja mun eka tunti alko kyllä vasta 13:20 ja loppu puoli 3 ja siellä väsytti ! hennalle menin suihkunu ja syömään sen jälkeen vähän vähän laittauduin ja olin väsyny ja lähdin kävelee fabsua moikkaa ja matkalla piristyin jälleen :) sit oli mukavaa ja näin kivoja korttitemppuja ja aika pian piti lähtee bussille ja ehdin juuri ja juuri siihen (ennen ! siellä hennan sitten odotteli mua ja mentiin keskustaan (19:00) ja tavattiin eetu ja mentiin leffaan kattoo se joku kauhu.
oli aiak tylsä mja välillä vähän semmosiii säikähdysjuttui, mutta parasta oli kun ei ollu ketään siinä edessä niin pysty istuu viakka miten ja sit viltti päälle nm ja oli just sopivan lämmin <3

sitten takas muuameen sen jälkeen ja olin kotona joskus 23:00 aikaan (?) en oikee muista mutta aiak suoraan sit nukkumaan ja kyllä uni maistu :)
herätys sit joskus kymmeneltä (: ja mun ääni on jotenkin ihan mennyt

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.