IRC-Galleria

tylsyysMaanantai 06.11.2006 15:13

mama we all go to hell

onpas iha saatanan tylsää. heräsin tunti sit ja nyt vaa dataan huuuooooooOOOH! mut paras juttu on, et TÄNÄÄÄÄN tulee mun tainis pois saxast.<33<3<3<3 ahh kyl se siel sit tarpeeks kaua jo oliki,mul ehti tulla ikävä noin 47635734874387 kertaa. meinasin soittaa sille noin 4737438737,37 kertaa ku mul tuli aina jotai SIKA tärkeetä asiaa, sit muistin et oho,ENPÄS VOIKKA SOITTAA! saatan! ja noin 573478387 krt meinasin soittaa ja sanoo et moimullon tylsää tuu viihdyttää,mut aha, EN VOINU½½½½½

= tuskaa

se ei saa enää ikinä lähtee mihinkä :D muuten mul ei oo ketää kene kaa voin jutella pojista ja tyttöjen jutuista ja poikien JUTUISTA ja mennä shoppailemaa kaikkee tyhmää (:DDD) ja jutella lisää poikien """"""JUTUISTA"""""""""" ja istuu saunas monta tuntii ja tehä kaikkee hauskaa ja ei-hauskaa ja ylipäänsä vaa sekoilla jotai vanppi juttui iha kybäzuunil ja huudella mun parvekkeelt naapureil kaikkii tyhmii juttui :D(kiitti tainis,oot nolannu mut niin monta kertaa<3)

"VIELE GRÜSSE AUS MYNHJEN! tääl o iha homosti homoja aAAAW<3<3 otan pari laukkuun mukaan,nam.<3 *** ** ****** ************ *** * **** ** *** D:D:D:D HAHAHA :D:D sano terqui <3 t.jörgen"

:D<3

jeeeee tänääääääääääääääääääääääääääääään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.