IRC-Galleria

mirzi

mirzi

´Kuka käyttää galleriaa enää...?
Niin yllättävää kuin se onkin, kohtaa Kalanainen miehensä jonkin dramaattisen tapahtuman tai tilanteen yhteydessä. Lohduttavine, yleensä suurine silmineen hän herättää luottamuksesi ja pystyy lähes poikkeuksetta parantamaan mielialaasi. Eläinradan viimeisenä merkkinä hänellä on hallussaan koko universumin ymmärrys, josta olet nyt pääsemässä osalliseksi. Kenelläkään ei kuitenkaan ole oikeutta uhrata elämäänsä toisen hyväksi. Ole varovainen, sillä alitajunnassaan hän todennäköisesti pyrkii tekemään itsestään marttyyrin vuoksesi, vaikka et tietoisessti lainkaan sitä haluaisi.

Kalatyttö tulee maailmaan joko vaikean synnytyksen kautta tai hän potee aivan vauvana esimerkiksi kuumeen tai flunssan, joiden vaikutuksia aivotoimintaan voidaan vain pelonsekaisin tuntein arvioida. Tähän maailmaan tullessaan hän on jo tietoien ruumiillisesta ja henkisestä olomuodostaan ja hän myös säilyttää tämän tietoisuuden. Vanhempiensa kauhistuksiksi hän, heti puhumaan opittuaan, kertoo mitä he todella ajattelevat toisistaan, naapureista, sukulaisista jne. Näennäisen perhe- ja naapurisovun säilyttämiseksi vanhemmat vaientavat lapsen, hänen herkkyyteensä nähden usein melko julmillakin tavoilla ja näin tämä Neptunustyttö joutuu kätkemään ainutlaatuisen intuitionsa.

Voidakseen löytää todellisen vahvan isänsä Kalanainen törmää .heikkoihin. miehiin. Hän halua nähdä heidän nousevan jaloilleen, mihin hänen isänsä ei koskaan pystynyt. Käytännösssä tämä tarkoittaa, että jollain elämän alueella sinäkin olet vaikeuksessa kohdatessasi värikkään, iloisen, ikuisuuteen katsovan Kalanaisen. Olkoon vaikeutesi mitä tahansa alkoholismin, huumeiden ja henkisen romahduksen väliltä, hän ymmärtää sinua ja haluaa auttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.