IRC-Galleria

mirzi

mirzi

´Kuka käyttää galleriaa enää...?
sais ruveta pikkuhiljaa tuo aurinko tuassiisa lämmittämmään.. nyt on uudet biksutkin!

no niin, päivä lähti siis melkein täydellisesti käytiin..

herätys klo 05.26(noin), toinen silmä heräsi, toinen jatko unia..
näin unta(ennen heräämistä, ajatella) että olin eläintarhassa puun oksalla juttelemassa kirahvin kanssa.. kunnes se vimmastui nuolemaan ahnaasti ja kiihkeästi poskeani.
yritin kyllä kovasti selittää, että olen varattu mutta tämän peijjooni vaan sai kiksejä mokomasta...

ja sitten heräsin siihen että mieheni silitteli poskeani. aika kamala järkytys kun huomasin että kirahville oli tullut erittäin tutun näköisiä miehisiä piirteitä, meinasi suustani lipsahtaakkin: huh, voi kuulkaa herra kirahvi, ei tämä nyt millään käy.. olen varattu eräälle miehelle, joka kummasti muistuttaa teitä, mutta hän ei saattaisi ymmärtää kuitenkaan tekoani, vaikka teillä onkin hämmästyttävästi yhdennäköisyyttä..!!

onneksi en sentään saanut sanottua tuota, olisi varmasti mieheni suuttunut kun olin sotkenut hänet pitkään ja hoikkaan olentoon! kamalaa tosiaan.. olisikohan sille tullut alemmuus kompleksi..?

p.s kahvi oli tänään hyvin agressiivinen(tai hellyyden kipeä) se halusi hypätä syyliini heti kun kaadoin sitä kuppiin. minä en kuitenkaan pitänyt hänen kuumasta ja kosteasta lähestymistyylistään ja tarjosin hänen rakastelukumppanikseen kylmää vetistä rättiä... eivät tulleet toimeen. (toimisikohan tämä herra kirahviin?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.