IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Nää on sitte hauskat :DKeskiviikko 01.04.2009 18:26

Oletuskuvaa koskevat säännöt:

Oletuskuvassa kasvojen tulee olla hymyilevät. Surulliset, hämmentyneet tai muuten epämiellyttävät kasvojen ilmeet ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Oletuskuvan tulee olla otettu suoraan edestä ja kasvojen tulee sijaita kuvan keskellä. Pään tulee olla suorassa. Kuva voi olla mustavalkoisen lisäksi myös värillinen, mutta kuvan taustan tulee aina olla yksivärinen ja tasainen.
Muita kuvia koskevat säännöt:

Kuvien tulee olla tunnelmaltaan myönteisiä. Synkkien, ahdistuneiden tai tunnelmaltaan määrittelemättömien kuvien lisääminen palveluun on kiellettyä.

Jos kuvia muokataan, tulee muokkaus tehdä hyvän tavan mukaisesti ja ammattitaidolla. Muokattuja kuvia lisättäessä tulee Tietoturvavaliokunnan ylläpitojaostolle toimittaa kopio kuvanmuokkausohjelman lisenssistä sekä suoritetusta graafisen suunnittelun tutkinnosta.

Luonto- tai maisemakuvia lisätessä tulee huomioida, että kuvat toimivat osaltaan myös Suomen valtion julkista mielikuvaa luovina elementteinä. Matkailun edistämistyöryhmän pyynnöstä roskat, romut tai epämiellyttävät maisemat ovat kiellettyjä kuvissa ja Suomi tulee esittää idyllisenä ja siistinä pohjoismaana.

Pidäthän huolta että maisemakuvissa on aina selkeästi tunnistettavissa oleva vuodenaika, sekä mielellään myös joitain Suomen luontoon olennaisesti kuuluvia kasvi- tai eläinlajeja. Kuvateksteissä on hyvä mainita eläin- ja kasvilajien suomen- ja latinankieliset nimet.

Lisätessäsi kuvia lemmikeistä täytyy lemmikin turkki olla hyvin hoidettu, silmät kiiltävät ja yleinen olemus hyvinvoiva. Tätä sääntöä rikkkovien kuvien omistajista ilmoitamme eläinsuojeluvalvojalle.

Jos kuvassa on useita henkilöitä, tulee kaikkien henkilöiden näkyä kuvassa yhtä paljon. Henkilöitä ei saa rajata näkymään kuvissa vain osittain, koska se saattaa luoda kuvassa vain osittain esiintyvälle henkilölle ulkopuolisuuden kokemuksen.

Huomioithan lisätessäsi kuvia esimerkiksi ystävistäsi, että kaikilta kuvissa esiintyviltä tulee varmistaa että kuvassa oleva ilme ja henkilöstä kuvan kautta välittyvä mielikuva on henkilön oman toiveen mukainen. Mielikuva ei kuitenkaan saa olla negatiivinen tai synkkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.