IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

:DKeskiviikko 17.01.2007 19:57

"Olipa kerran happikaappihomoristeilyllä musta-valkovenäläisen varttituntityöläinen, joka oli itkunporauslautalla työskennellessään huomannut, että hänelle oli kasvanut vesivehmaanjenkkakahvat. Tästä järkyttyneenä musta-valkovenäläinen varttituntityöläinen päätti ruveta jääkaappihomoksi, sillä ajatteli, että varmasti jossain siemensyöksytorvisoittokunnassa on etukäteenvetopasuunansoittaja joka voisi hänestä vielä kiinnostua.

Niinpä hän varttituntityövuoronsa päätteeksi riisui esinahkatakkinsa ja siirtyi velkakierreportaita pitkin itkunporauslautan takapuolivälikannella sijaitsevaan raastupakeittiöön jossa valmisti peräsuolikaasuhellan hajurakovalkealla itselleen ja peräänajokoiralleen Vladimirille maistuvan illallisen, johon kuului välilihapiirakoita, polttouuniperunavelliä, kaatokännikalasoppaa, povitaskurapusalaattia sekä hänen itse omalla penispumppuhaulikolla ampumaansa pintaliito-oravaa sekä pappatunturipöllöä. Jarrutusjälkiruokajuomaksi hänellä oli varattu villasukkamehukannullinen piinapenkkiurheilujuomaa. Illalla oli luvassa kauan kaivattu vierailu mantereelle esileikkimökkikylään jonne siirryttäisiin retuperämoottorivenepakolaisten iltavuorosoutuveneellä.

Esileikkimökkikylään saavuttaessa musta-valkovenäläinen varttituntityöläinen oli jo tukevahkossa verokarhunkaatokännissä ja sen huomasi myörs hörökorvanappisilmäinen hajamielipuolisokea geishakuulantyöntäjä Boris, joka toimi esileikkimökkikylän ilotalonmiehenä iltaisin, eikä aikaakaan kun musta-valkovenäläinen varttituntityöläinen oli jo ilolintuinfluenssaa sairastavan Boriksen kanssa taskubiljardikeppijumppaamassa jonka jälkeen ilotalonmies Boris suoritti väkisinmakuupussissa villahousupakkokeinosiemennyksen.

Seuraavana aamuna musta-valkovenäläinen varttituntityöläinen löysi krapula-aamujumppakassistaan lähiverkkosukkahousut, puutostilataideteoksen jonka ilotalonmies Boris oli yöllä kuvannut villieläinpornovideokamerallaan sekä väärinkäyttöluottokorttipakan, jonka oli varastanut siemennestehukkaa potevan siemensyöksylaskijan esinahkalaukusta.

Etukäteenvetopasuunansoittajana voisinkin teitä opastaa: Älä luota musta-valkovenäläiseen varttituntityöläiseen jolla on lähiverkkosukkahousut ja väärinkäyttöluottokorttipakka. Vaihdevuosikatsauksen mukaan epävarmuusvälineurheilu täyskaatokännikalan kanssa on turvallisempaa.

Lähde: Kekomuurahaisenmunasarjatuliraudanniementienvarren nippelitietotoimistotyöntekijäin liitto RY "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.