IRC-Galleria

Tämäkin täälläPerjantai 15.09.2006 14:52

Ajattelinpa tänne kirjotella joutessani kun kerta on olemassa.

Se on syksy tullut ja mulla on ihmeen hyvä fiilis. Yleensä mä aina syksyllä oon väsyny ja vittuuntunu ja masentunu, mut nyt mulla menee niin lujaa et ei ite mukana pysy :D Tuntuu et on energiaa joka paikkaan ja melkein koko ajan. Parempi näin kun on tää syksy muutenkin niin kiireistä aikaa; kaikkien muiden normaalien juttujen (koti, poika, koirat) lisäksi alotin etälukion ja haukkukoekausi käy kiihkeimmillään; siellä pitää käydä myös sihteerinä ja tuomarina. Pitäis käyttää omiakin hirvikoiria kokeissa jahka ovat juosseet ittensä riittävään kuntoon treeneissä, ja siihen treenaamiseen menee aikaa myös. Ja kohtahan se alkaa hirven mehtuu, siellä sit pitäis napottaa viikonloput. Tää inhoo aikasia aamuherätyksiä niin tälle se on aina vähän myös rasite, vaikka mukava harrastus onkin.

Hirvenmehtuusta tuli mieleen, että mulla on uus juttu minkä haluan; Tikka T3 Lite Stainless. Jep, kiväärin haluan. Tuo mikä mulla on, on ihan paska. Hihnakin siitä katkes viime syksynä ja nyt siinä on sellanen ihmeviritys.

Jukalla on kohta synttärit. Pitäis käydä sille ostaa yks juttu vielä lahjaksi. Yhen lahjan jo ostinkin, mut se on vähän niinku Pikkupetteriltä. Ei vaan oo saanu aikaseks lähettyy shopailee. No, meikä oon muutenki aina kaikesta melkein myöhässä eli viime tipassa, niin pitää ens viikon alussa käydä, Jukan synttärithän on vasta keskiviikkona ;) Tekis mieli myös ostaa itelle uus talvitakki. En vaan tiiä millasen haluun ku mulla on oikeestaan kaks sellasta vaihtoehtoo ja ne on tosi erityyppisiä molemmat, ja molemmat maksaa jotai 100€ nii ei tuu kuuloonkaan ostaa molempia, ainakaan vielä.

Minä toivoton käsityöihminen neuloin Olgakoiralle neuleen. Löysin netistä ohjeen, jossa mainostettiin että "on helppo". Pitihän se kokeilla ku löysin vieläpä aivan ihanan pehmyttä lankaa halvalla... :D Ihan ok siitä tuli, vähän tiukempi sais olla kaulasta ja pidempi se kauluriosa, mut siitä rullasta tekis varmaan kolme Olgan neuletta niin voin tehä viel paremman version. Se lanka on _niin ihanaa_ (olen aivan hullaantunut siihen...) että tuli melkein mieliteko tehä pojalle myös samasta langasta villapaita! Saas nähdä uskallanko, mä olen aina ollut niin huono ja kärsimätön tollasten juttujen kans, et yläasteella jäi sukatkin sen vuoksi kesken, ja hei! ne sentään oli lasten koon sukat! X) Mut kassotaan, kassotaan, JOS löydän riittävän helpon ja nopeen ohjeen niin sit voin kokeilla...

Noo, tässäpä tuli taas höpötettyä ihan turhaan, jos joku jakso lukee tänne asti niin hatun nosto, oot melko sissi! Ei meikä ainakaa jaksais tällasta jonninjoutavaa höpötystä lukee. Men pitää tästä ruveta laittautumaan ihmiseksi ja ehkä vaihtaa nä Jukan kalsarit jo tähän aikaan päivästä poies... :)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.