IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 22:05

Selailin erilaisia profiileja täällä galtsussa ja erään asian pistin merkille..ihmisillä ei ole nimittäin myötätuntoa. Kommentteja pistetään niin, ettei YHTÄÄN ajatella toisen tunteita! Käsittämätöntä torveilua suorastaan! Ei pysty ymmärtään..mihinköhän ihmisten aivot on karannu?!

Muistakaamme siis, ettei kaikkee tartte oikeesti sanoo ääneen. Jos siitä tulee parempi olo ittelle, että pahottaa toisen mielen tms, kannattas kyllä oikeesti muuttaa omaa ajattelutapaansa!


Muutenkin..antakaa ihmisten elää elämäänsä. Meidän tarkotus täällä tuskin on ainakaan toisten päivän/elämän turmeleminen!

Kuulin muuten yhdessä fiksussa koulutuksessa jutun, että ihminen on matkijaeläin. Siis, jos toisella on huono päivä, meidän ei tartte levittää sitä, vaan vois vaikka tietosesti parantaa oma ja toisen päivä. Yritäpä joskus kun joku tiuskii.

Noin..ja sitten: pistä oikean käden etusormi kiinni oikeaan suupieleen ja vasen etusormi kiinni vasempaan suupieleen. Nosta sormia pitkin naamanassukkaa. (Toivottavasti teet tämän peilin edessä :)

Mukavaa päivää sinulle ja kiitos kun jaksoit lukea saarnani loppuun saakka :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.