IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

HEI RAKKAIN PÄIVÄKIRJALauantai 19.01.2008 02:45

Onpas tässä nyt sattunut kaikkea jännittävää. Aloitetaan vaikka siitä että mua ei enää saa kiinni mistää koska mulla ei oo puhelinta ja toiseksi kerrottakoon että mulla on puolen vuoden porttis pulloon. Kolmas ja ei niin tärkeä asia on että me ollaan Öövin kans seurusteltu 2 kk ja yks päivä joka on mun mittakaavassa paljon.

Joo tosiaan viime keskiviikkona kävästiin pullossa ja jostai kumman syystä mulla pätkäs muisti niinku et päng, juu nou, ja sitte aamulla herätessäni vielä viiden promillen humalassa huomasin et lompakko ja puhelin on lost. Luulin et ne on jääny pulloon mut eipä ollukkaa, emmä edes ehtiny mennä pulloon sisälle kysymään ku heti tuli portsari ovelle jotain apisteleen että "SULLA EI OO TÄNNE MITÄÄN ASIAA" eikä mun tavarat edes ollu siellä. Sitte löyty joku taksin velkakuitti laukusta ja joo, siellähän mut lompakko oli panttina ja sain sen maksettuani taksin, joka oli pitäny tilata 200 metrin matkalle koska mä en pysyny enkä mä edes tienny että me ollaan tultu taksilla. Sit mä olin kännis antanu persettäki vaikka vannoin etten ikinä tee sitä, mut eipä se nyt oikeestaan haittaa koska mä en muista oliko se kamalaa vai kivaa, eli periaattees sitä ei oo ikinä tapahtunu. Heu hoblaa kyllä hienot naiset osaa juoda alkoholia!

Se siitä elämästä, mä oon nyt seinäjoella ja meen tekemään mun enklannin tehtäviä. Aion nimittäin valmistua tänä vuonna niin saan pitää valmistujaiset ja mun uutta mekkoa. Oon in löövinä ööviin <3

&lt;sydän&gt; S.Ö

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.