IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 19:23

Homman nimi on siis se, että paljastan kuusi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kiukkuilen Ööville välillä ja kerron sille kuinka vihainen olen siitä mitä meni tekemään! Enkä mä edes aina huomaa sitä, mutsi vaan huomauttelee et mitä mä selittelen, ku kuuluu jostain takapihalta mupinaa tai huutoa; "Saatanan saatana, minkä menit tekemään!" "Tiedäkkö et sä teit nyt tosi paskan tempun meille?!"

2. Kuuntelen nykyään YSÄRIPOPPIA ihan himiksis! X-perience rlzz!!! (Ne tajuaa jotka tuntee mut, et miks tämä lasketaan oudoksi tavaksi)

3. Nykyään ku oon ihan seonnu, niin mä bailailen ja lauleskelen itsekseni yleisillä paikoilla ja yksikseni, esim. kotona kaikuu "Ö NEVÖRENDING DRIIM IS A DRIIM OF JUUUUU", samoin kaupassa, autossa, kaupungin kaduilla... mielentila ihan sama, oli sit vaikka pirilaskut päällä niin silti mun bailut jatkuu!

4. No en nyt tiedä onko se outo tapa, mutta mun 10 minuuttia tarkoittaa yleensä väh. tuntia, koska mä dusailen aina täs koneella tai sit "kuuntelen vielä yhen biisin"

5. Noku ei mulla oo mitää outoja tapoja niin kysyin mutsilta, sit se sano että outo tapa on muka myös se että mä oon nainen ja silti oon tällanen superjuntti ja käyttäydyn miesmäisesti(WTF miten niin?!?!?). Jani kyl sano kerran että mun ja Öövin suhteessa "Krista sä oot niinku se mies ja Öövi on niinku se nainen"

6. Kysyin taas mutsilta ku en keksi mitää, niin se sano et se tilaa mulle ajan neurologilta... kertokoon se enemmän kuin tuhat sanaa. Säddäns toholoot!

HAASTAN

Sokerihiiri
_terppa||
Helmi-Orvokki
kooma^^
^elämä-sinusta^

...ja kertokaahan että VIELÄÄÄÄKÖ ON VILLIHEEEEEVOOOSIAAA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.