IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

NUMERO 23Perjantai 29.02.2008 16:15

Vittu ei meinannu onneks palaa pälli ku en saanu nukuttua yöllä, rupesin siivoamaan mun laatikoita ja löysin sieltä kaikkia soppeleita juttuja. Mä oon ihan seonnu muutenki, niin sitte vielä luin kaikkia mun yläasteen biologian vihkoja ja neljännen luokan päiväkirjoja.

Sitte illalla luin kaikista sairauksista netistä ja mulla on ihan varmasti joku saatanan skitsofrenia ja kaksijakoinen mieliala häriö, ja yksijakoinen ja kolmijakoinen! Sitte mä aloin yöllä oikeesti kattomaan ympärilleni että jos näen harhoja niin sitte mun diagnoosi on oikea, vittu en sit nähny mitää harhoja mut en sitte tiedä että mitä jos näin harhoja mutten tajunnu niiden olevan harhoja?

Välillä mä luulen että mä oon joutunu johonki onnettomuuteen tai jotain, ja mä oon koomas, nyt on jo 12. koomapäivä menos, tää on pelkkä painajainen joka loppuu pian, tai eihän sitä ikinä tiedä että kauan koomatila kestää tai että herääkö siitä koskaan. Kiva jos mä en ikinä herää niin elän koko loppuelämäni koomas ja näen tätä painajaista. Tai toinen vaihtoehto, pian mä herään ja Sami on mun vieressä ja mä kerron sille kuinka kamalaa painajaista näin!
Tosin oon kokoajan miettiny että missä jouduin koomaan, varmaan siinä Teboilin pihas ku odotin että se saatana aukee että saan kaljaa, 9.40 kuuluu ambulanssit ja mä SAATANA KUULIN NE!!! Ehkä musta on tullu hullu, tämä koko asia on harhaa ja mä vaan näen kaikkia harhoja ja kuulen, oikeasti mä oon jossain hullujen huoneella ja luulen että istun omassa huoneessa kuuntelemassa jotain vitun Steen1:stä!

Onkohan mulla kaikki ihan ookoo, mä en enää tiedä oonko edes olemassa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.