IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin
Siis en ole. Siis minähän en juo humaltuakseni, en siis kisko kerholla tequilaa kuin viimeistä päivää, ja minä en löydä onneksi uusia kavereita tällä tyylillä "Shhiiis moi, shä oot visshhii mun kans samash koulush, hei mut shähän oot mun exän kaveri..." ja sen jälkeen avaudu siitä, kuinka vaikeaa elämäni on. Siis jos joku on eileen nähny mut kävelevän seiniä päin ja bailaamas skitson näkösenä proteuksen keikalla, se EN OLLUT MINÄ, se oli mun kaksoisolento.

Ja rahat meni mut hauskaa oli. Tänään ajattelin ottaa iisisti ja ajella vaan, ku ei oikee rahaakaa tosiaan ole. Joo, ehkä jos kehtaisin työntää pääni tuosta oviaukosta. Mut hei, miten autoa voi ajaa pussi pääs? Hmm.. mitäs jos niistä rei'istä ei näe mitään ja peruuttaa jonku paapan autoon? Voi ei voi ei voi ei... Mä helevetti kohta juoksen pää edellä seinään.

Niin ja niba on ihan lost. Se on vähä typerä ku vaihto mut mieheen :< Sitte mä olin vaan että hei kuka mä oon, sitte mä päädyinkin johonki jonne EI OLISI PITÄNYT päätyä. Mutta mähän tässä niitän elämänkokemusta. Loistavaa ja hienoa. Mä voin sitte kertoa mun vahinkolapsille mun nuoruudesta iltasatuja (ne olis kyllä k-18, sisältäen alkoholia, laittomuuksia ja pornoa). Mut mä meen ehkäpä tuonne, ja mietin syntejä syviä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.