IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Hyvää synttärii jeesukselle <3Sunnuntai 24.12.2006 11:42

Voi vittu, vittu ja vittu. Pääsin perjantaina töistä ja lähin yhelle. Sit mä join viel toisenki. Sit mä menin janille ja join vielä yhen. Sit mä en uskaltanu enää lähteä ajamaan. Sit mä aattelin, et kai sitä vois juoda vielä yhen ku emmä kuitenkaa voi lähteä ajamaan. Siitä se taas alko.
Aamulla heräsin, ja pakotin äijät Alkoon. Itse asias niitei tarvinnu edes pakottaa, ihan suosiolla ne lähti. Sit mä aattelin et mä juon yhen viinapaukun. Sit mä oonki dokannu koko päivän, käytiin jesperis joku 100 kertaa ja mä kaaduin vesilätäkköön =< mutsi soitteli koko päivän, mä olin vaan et "joo mä oon töis" ja oikeesti istuin jossain jesperin vessas ;E

Sit jossain vaihees mä oon nukahtanu ;s ja sain paniikkikohtauksen ku heräsin yksin ja juoksin janilta täysillä jesperiin, kello oli jotain yks yöllä. Vähä oli pelottavaa. Sit hanna tinttaili, "mä lähen janin autolla ajamaan" ja blää, sit mä en antanu sen ajaa vaan lähin sitä kuskiksi. Miks mä oon niin viisas. "Mennään ny vielä ringille" "Hei millä kaistalla sä ajat" "Älä aja vittu sitä ylinopeutta" ;E

Sit mentiin ABC:lle, hanna vaan veti siel irtokarkkeja =D ja mä jouduin maksamaan niistä 60 senttiä, vittu. Se myyjä oli vähä vittuuntunu. Sit mä kiltisti ajoin kotiin, mutsi raivos ja hanna repeili. Sit vedettiin jotain homejuustoleipiä. Oli taas niin viisas päähänpisto juoda se YKS.

TILANNEBIISI: Anneli Mattila - Kuinka joulu voisi tulla

Ps. Vituttaakohan Jeesusta, ku kaikki ostelee sen syntymäpäivänä muille lahjoja. Sit kaikki siivoilee ja riehuu ja syö ja muuta, eikä kukaa ees muista onnitella Jeesusta!!!
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ JEESUKSELLE <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.